Orban: Un comunist tot comunist rămâne, un bolşevic tot bolşevic rămâne, oricât ar încerca să se flendurească printre capete încoronate

Publicat: Duminică, 17 Decembrie 2017 13:43 // Actualizat: Duminică, 17 Decembrie 2017 13:43 // Sursa: romaniatv.net

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică, la Congresul Organizaţiei Femeilor Liberale (OFL), că a fost revoltat când a văzut diferitele comemorări la catafalcul Regelui Mihai, dar cei care nu l-au preţuit pe rege să nu creadă că oamenii vor fi înşelaţi. Orban a subliniat că ”un comunist tot comunist rămâne, un bolşevic tot bolşevic rămâne, oricât ar încerca să se flendurească printre capete încoronate”.

"Încep prin a spune că m-am abţinut să scot un cuvânt, deşi am fost revoltat când am văzut diferitele comemorări la catafalcul Majestăţii Sale, oameni care nu numai că nu l-au iubit, aşa cum l-am iubit eu, nu numai că nu l-au respectat, l-au ponegrit, nu l-au lăsat nici măcar să vină în ţară, ce să mai vorbim de susţinerea pentru revenirea pe tron. Din păcate, le spun următorul lucru: să nu creadă că înşală oamenii, să nu creadă că lacrimile lor de crocodil pot să păcălească vreun om care a ţinut la Majestatea Sa. Un comunist tot comunist rămâne, un bolşevic tot bolşevic rămâne, oricât ar încerca el să se flendurească printre capete încoronate sau să-şi verse lacrimi de crocodil la diferite evenimente", a afirmat Ludovic Orban.

El a subliniat că "PNL a fost, este şi va fi partenerul Casei Regale a României".

"Primul pas făcut de Majestatea Sa Carol I, primul rege al României, primul pas pe tărâm românesc l-a făcut cu I.C. Brătianu, şi de atunci a existat o istorie în care parteneriatul dintre PNL şi monarhia românească a dus România spre Europa, spre modernizare", a declarat Orban în discursul său din cadrul OFL.

OFL îşi va alege duminică preşedintele, pentru această funcţie candidând deputaţii Florica Cherecheş şi Cristina Trăilă.

Citeşte şi Ce spun Ludovic Orban şi Dacian Cioloş despre ameninţarea lui Viorel Cataramă că PNL nu-l va mai susţine pe Klaus Iohannis

 
loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
casa regala Ludovic Orban PNL
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7789
RON
19 Feb
noapte 4 °
zi 8 °
Ultimele joburi adaugate
24 H