Orban vrea câştigarea alegerilor în Bucureşti. „Am pus pe prim plan obiectivul de a scăpa de domnia incompetenţei instaurată de PSD”

Ludovic Orban, preşedintele PNL, a anunţat că liberalii au pus în prim plan obiectul de a câştiga alegerile în Bucureşti şi de a scăpa de "domnia incompetenţei şi relei voinţe" care a fost instaurată de PSD în Capitală.

RomaniaTV.net
13 iul. 2020, 08:01
Orban vrea câştigarea alegerilor în Bucureşti. „Am pus pe prim plan obiectivul de a scăpa de domnia incompetenţei instaurată de PSD”

„Am pus pe prim plan obiectivul de a câştiga alegerile în Bucureşti şi de a scăpa de domnia asta a incompetenţei şi relei voinţe care a fost instaurată de PSD în Bucureşti. Deşi PNL este cel mai puternic partid am renunţat să susţinem un candidat propriu şi am decis să-l susţinem pe Nicuşor Dan ca şi candidat, ştiind că Nicuşor Dan este candidatul unei alte formaţiuni politice”, a declarat Ludovic Orban, duminică seară, la B1 Tv, conform News.ro.

Ludovic Orban a precizat că PNL a arătat că este dispus să renunţe la o serie de lucruri.

„Cred că am arătat că suntem dispuşi la sacrificii şi că suntem dispuşi să renunţăm la o serie de lucruri, nu putem renunţa la ceea ce ne conferă nouă identitate, nu putem renunţa la nişte lucruri care sunt fundamentale în activitatea noastră politică. Adică există o limită în discuţii şi în negocieri, iar o astfel de chestiune după ce discuţi cu mine despre posibile înţelegeri pe plan local, să dai tură prin Piaţa Victoriei şi să spui că Guvernul Orban a pierdut de sub control, să spui că planul nostru economic este de fapt un plan electoral şi că România are nevoie de un adevărat plan economic nu este cea mai bună formă de a purta negocieri”, a mai declarat Orban, conform sursei citate.

ALEGERI LOCALE 2020. Casele de pariuri au stabilit cotele. Pe cine pariaţi?

Premierul a menţionat că s-a ferit să critice potenţialii parteneri.

„În discursul meu public m-am ferit întotdeaun să spun lucruri critice despre cei pe care îi consider potenţiali parteneri şi cei alături de care, ăsta este adevărul, ne-am luptat o bună bucată de vreme împotriva unui PSD periculos pentru România, care dăuna grav României şi nu cred că este momentul ca din motive egoiste sau din dorinţa de a câştiga nişte voturi această formă de colaborare să fie afectată”, a precizat premierul Ludovic Orban.

Care sunt cele 20 de state din Europa care interzic accesul românilor sau impun restricţii la frontieră