Ordonanţă de urgenţă, adoptată de Guvern: Studenţii, voluntari în lupta cu pandemia

O nouă ordonanţă de urgenţă a fost adoptată de Guvern, în şedinţa de miercuri seara, prin care studenţii de la universităţile de medicină şi farmacie vor putea lucra ca voluntari în spitale şi alte unităţi, în lupta cu pandemia de coronavirus.

18 nov. 2020, 22:17
Ordonanţă de urgenţă, adoptată de Guvern: Studenţii, voluntari în lupta cu pandemia
Ludovic Orban, în ultima zi de campanie pentru parlamentare. "Sunt foarte mulţumit de echipa de guvernare. Sunt oameni care împing lucrurile înainte"

Ordonanţă de urgenţă, adoptată de Guvern. „Au început universităţile să creeze liste. În secunda în care este publicată, o să începem să preluăm studenţi. Deja am primit telefoane de la studenţi care vor să se înscrie şi îi îndrumăm spre universităţi„, a afirmat Raed Arafat, în şedinţa de Guvern, scrie Stiripesurse.ro.

Ordonanţă de urgenţă, adoptată de Guvern

E un lucru remarcabil. Va trebui să comunicăm cu studenţii care se vor implica. Apreciez în mod deosebit această iniţiativă şi studenţii pot să dea şi ei un exemplu că oricine poate să facă ceva bun în această bătălie trebuie intre alături de noi. Să gândiţi foarte bine modul de implicare a lor„, a precizat şi premierul Orban.

Citeşte şi: Premierul Orban la România: „Vaccinul nu va fi obligatoriu, dar va fi gratuit. Ar putea ajunge şi în decembrie”

Ludovic Orban, val de laude pentru Klaus Iohannis

Ludovic Orban, val de laude pentru Klaus Iohannis. Premierul a declarat că este mândru de preşedinte, în contextul în care şeful statului a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă că „Guvernul Orban nu trebuie să plece acasă”.

Suntem mândri de preşedintele nostru. Preşedintele este garantul unităţii şi stabilității naționale.
Preşedintele Iohannis este cel care a salvat imaginea României ȋn lume, ȋntr-o perioadă ȋn care alţii făceau tot posibilul de a ne duce la periferia lumii civilizate”, a scris Ludovic Orban, într-un mesaj pe Facebook.

Premierul a amintit că preşedintele Klaus Iohannis „a reușit să obțină o finanțare europeană fără precedent, în valoare de 80 de miliarde de euro, bani care vor fi folosiţi pentru dezvoltarea României”.

Vom continua să apărăm Instituția Preşedintelui și nu-l vom implica pe Klaus Iohannis în disputa partidelor politice. Atacurile şi limbajul suburban la adresa Instituţiei Preşedintelui fac rău României şi nu ajută campania niciunui partid politic”, a menţionat Orban.

De asemenea, şeful Executivului a mai precizat că Iohannis „a câştigat de două ori alegerile prezidenţiale şi este omul care beneficiază de cea mai mare ȋncredere ȋn rândul românilor”.

Doar un parteneriat ȋntre preşedinte şi guvern poate garanta, ȋn următorii 4 ani, că România va merge pe drumul corect al normalităţii si dezvoltării”, a conchis premierul.