EVALUARE NAŢIONALĂ 2019. Ore suplimentare pentru elevii cu note mici la simulare

Publicat: Marţi, 02 Aprilie 2019 12:06 // Actualizat: Marţi, 02 Aprilie 2019 12:06 // Sursa: romaniatv.net

Elevii vor petrece mai multe ore în unităţile de învăţământ înainte de examenele din vară.

Rezultate dezastroase în urma simulărilor pentru examenele din vară. În Bucureşti, există 20 de şcoli în care niciun elev nu a reuşit să promoveze simularea pentru Evaluarea Naţională sau Bacalaureat. 

În Bucureşti 64 de licee şi 55 de şcoli gimnaziale vor intra în monitorizarea Inspectoratului Şcolar. Profesorii vor  face pregătire suplimentară cu elevii nepregătiţi. Patru  săptămâni de pregătire vor fi organizate în aprilie şi mai. Profesorii nu vor fi plătiţi în plus pentru orele suplimentare. Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu consideră ca învăţătorii mai au ore suficiente în norma didactică pentru pregătirile programate. 

''Am emis ordine de serviciu, vom trimite echipe de profesori metodisti pt a-i indruma si sprijni pe profesorii acestor scoli sa vada problemele acestor rez nefericite” a comentat Ioana Neacşu, inspector şcolar. 

Ministerul Educaţie a cerut tutror inspectoratelor şcolare din ţară să ia anumite măsuri având în vedere că mai sunt doar 3 luni până la examenele din vară.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8423
RON
13 Jul
noapte 13 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H