Organizaţia judeţeană a PDL a propus la centru excluderea din partid a lui Florin Popescu

PDL Dâmboviţa a cerut conducerii centrale de la Bucureşti excluderea din partid a deputatului Florin Popescu, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, preşedintele interimar al organizaţiei, Jean Popescu.

RomaniaTV.net
18 sept. 2013, 12:38
Organizaţia judeţeană a PDL a propus la centru excluderea din partid a lui Florin Popescu

Jean Popescu a precizat că solicitarea de excludere a lui Florin Popescu, fost lider al PDL Dâmboviţa, a fost făcută în urmă cu aproximativ o săptămână din cauza organizării unor şedinţe nestatutare, informează Agerpres.

”Motivul este organizarea de adunări de partid nestatutare. Noi nu îl puteam exclude. Parlamentarii au un alt statut, excluderea poate fi făcută numai de Biroul Permanent Naţional”, a precizat liderul PDL Dâmboviţa, Jean Popescu.

În lunile august şi septembrie, au fost convocate Colegiul Director şi Liga Aleşilor Locali ale PDL Dâmboviţa, la care a participat şi Florin Popescu.

Florin Popescu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, a fost înlocuit, în iunie a.c., de la şefia organizaţiei locale a PDL, acestuia reproşându-i-se, la acea vreme, ”că nu funcţionează organizaţia”.