Orgie sexuală, în plină pandemie! Petrecerea avea loc chiar în fața unui spital

Poliția belgiană a intervenit la un caz de orgie sexuală în orașul Virton, aflat la 2 kilometri de Luxemburg, la care luau parte peste 50 de persoane, toate venite special din Franța.

15 dec. 2020, 11:43
Orgie sexuală, în plină pandemie! Petrecerea avea loc chiar în fața unui spital

Orgie sexuală în Belgia! Poliția a primit mai multe reclamații conform cărora la o casă aflată chiar în fața unui spital are loc o petrecere la care participă 20 de persoane. Când au descins polițiștii la adresa respectivă, au găsit însă peste 50 de persoane, multe dintre ele dezbrăcate, care luau parte la petrecerea sexuală dată de o franțuzoiacă ce împlinea 28 de ani și care închiriase pentru această ocazie casa de vacanță din Belgia.

Aniversare cu orgie sexuală

Participanții plătiseră 250 de euro pentru petrecere, la care era asigurat alcoolul din belșug, dar și serviciile de escortă, potrivit The Brussels Times.  Petrecăreții au fost amendaţi cu aceeaşi sumă, iar o persoană a fost pusă sub acuzare pentru posesie de protoxid de azot (gaz ilariant) și alte droguri.

Proprietarul casei de vacanță spune că habar n-a avut ce se va petrece acolo și că închirierea s-a făcut printr-o companie.

Orgie sexuală cu 25 de participanţi, unde era şi un europarlamentar, oprită de poliţişti

La sfârșitul lunii trecute, o altă orgie sexuală era descoperită de poliția belgiană chiar în capitala Bruxelles. Știrea a făcut înconjurul lumii, când s-a aflat că printre participanți era și un europarlamentar ungar din partidul lui Viktor Orban, care între timp și-a dat demisia.

La începutul lunii, o orgie ce avea loc într-un bar din centrul Bruxelles a fost întreruptă pe motiv că numărul participanților era cu mult mai mare față de numărul maxim de persoane ce pot participa la evenimente private în pandemie, adică 4. Printre cei prezenţi la manifestare se număra și un europarlamentar, a cărui identitate a fost păstrată sub anonimat. Ulterior, eurodeputatul ungar Jozsef Szajer, membru al partidului lui Viktor Orban, FIDESZ, și al PPE (centru-dreapta), și-a anunțat demisia și retragerea din viața politică, invocând motive personale. Acesta a admis marți că a fost unul dintre participanții la orgia sexuală organizată la Beuxelles.