Orgie sexuală la 71 de ani. O bătrână a ajuns la spital după ce a făcut sex în grup

O femeie de 71 de ani din Dorohoi a făcut sex în grup, după care a ajuns la spital din cauza amantului gelos. Ca să scape de furia amantului, bătrâna a declarat la poliţie că a fost violată.

RomaniaTV.net
01 feb. 2014, 09:38
Orgie sexuală la 71 de ani. O bătrână a ajuns la spital după ce a făcut sex în grup

O bătrână din Dorohoi, în vârstă de 71 de ani, a sunat la Poliţie şi s-a plâns că a fost bătută de doi prieteni, care ar fi şi violat-o. Femeia a fost dusă la spital având mai multe vânătăi. După o noapte de anchetă poliţiştii au descoperit că adevărul este altul.

Bătrâna a vrut o seară romantică alături de concubinul mai tânăr cu 20 de ani decât ea. La sfârşitul săptămânii trecute, au cumpărat o sticlă de băutură, s-au îmbătat şi au început să întreţină relaţii sexuale. În casă ar mai fi intrat un prieten comun şi vecin care ar fi fost imediat invitat în pat de cuplul „înfierbântat”.

Potrivit adevarul.ro, orgia a durat până aproape de zorii zilei. Trezit din beţie, amantul şi-a dat seama de ce s-a întâmplat şi ar fi luat-o la bătaie pe femeie fiindcă a căzut prea uşor avansurilor vecinului. Bătaia a fost cruntă, femeia având nevoie de îngrijiri medicale.

Poliţiştii care au anchetat cazul declară stupefiaţi că nu au mai văzut aşa ceva.

Orgie organizată la malul mării de un club de SWINGERI. IMAGINI