Vești teribile despre soția lui Călin Donca. Ce se întâmplă cu Orianda, de când milionarul a fost închis. Este extrem de rușinos

Scanalul în care este implicat Călin Donca a făcut foarte multe valuri în presa din România, acuzațiile împotriva lui fiind extrem de grave. Acesta se află în arest preventiv, unde va sta pentru cel puțin 30 de zile. În acest timp, soția sa, Orianda, a rămas singură cu cei cinci copii, iar lucrurile nu sunt deloc roz pentru ea.

04 oct. 2023, 13:02
Vești teribile despre soția lui Călin Donca. Ce se întâmplă cu Orianda, de când milionarul a fost închis. Este extrem de rușinos
Vești teribile despre soția lui Călin Donca. Ce se întâmplă cu Orianda, de când milionarul a fost închis. Este extrem de rușinos

Călin Donca, unul dintre cei bogați oameni din România, se află într-o situație delicată. Milionarul a fost reținut de DIICOT, fiind acuzat de evaziune fiscală. Acum, acesta se află în arest preventiv pentru cel puțin 30 de zile. Dacă până acum, afaceristul și soția sa, Orianda Donca, trăiau pe picior mare, de la arestarea acestuia lucrurile s-au schimbat radical. Se pare că trecerea de la lux și opulență la o situație precară a fost cât se poate de abruptă.

Citește și: Cum își câștigau existența părinții lui Călin Donca, milionarul aflat în arest. Afaceristul provine dintr-o familie modestă

Soția lui Călin Donca, numită Orianda, se vede nevoită să apeleze la sprijinul prietenilor pentru a o ajuta cu creșterea celor 5 copii. Această situație delicată a fost adusă în discuție de către avocatul Teodor Cârnaț, în contextul problemei cu care se confruntă familia cunoscutului om de afaceri. Avocatul a dezvăluit că după arestarea milionarului, Orianda, soția acestuia, se împrumută de la prieteni pentru a asigura bunăstarea și îngrijirea copiilor lor, deoarece conturile cu bani ale soțului ei au fost închise de către autorități.

„Am văzut chiar pe viu bunăstarea și armonia acestei familii. Despre acest caz pe larg care s-a intentat, eu sunt de părere că atunci când persoana este privată de libertate trebuie să se țină cont de interesul primar al copilului, cu ce mijloace financiare rămâne copilul ăla acasă și cum cei cinci copii trebuie să fie întreținuți, deoarece chiar dacă Orianda a fost lăsată acasă cu copiii, iar toate conturile au fost blocate și la mijloc trebuie să întreții copiii”, a explicat afaceristul.

Pe lângă acest aspect, avocatul Teodor Cârnaț îl apără Călin Donca. Omul de afaceri afirmă că autoritățile din România care investighează cazul îl denigrează nejustificat. El argumentează că arestarea milionarului s-a produs înainte de a se clarifica cu precizie motivele acuzării sale.

„Văd că autoritățile prin ținerea și arestarea lui Călin au urmărit să-l discrediteze, să-i lipsească, să-l demotiveze, să-l scape de acei urmăritori care aveau încredere în el pe rețelele de socializare. Eu sunt de părere că autoritățile înainte de a recurge la arest trebuiau să vadă dacă astfel de componente de infracțiune corespund măsurii de arest preventiv sau dacă putea să fie lăsat în arest la domiciliu și ulterior să-și demonstreze vinovăția”, a spus acesta.

Vara aceasta a fost extrem de încărcată pentru milionarul din România. Nu munca sau afacerile l-au ținut ocupat, ci călătoriile și vacanțele cumpărate pe bani obținuți din înselătorii. Una dintre persoanele înșelate de Călin Donca este nimeni altul decât celebrul Dorian Popa. Influencerul a declarat în exclusivitate pentru Româina TV care a fost exact metoda prin care a fost țepuit.

Citește și: Cine este femeia din spatele afacerilor lui Călin Donca. A renunţat la tot pentru a-l vedea milionar