Orice bărbat CEDEAZĂ în faţa acestui CUVÂNT

Dacă partenerul are dubii cu privire la o potenţială relaţie sau are dificultăţi în a-şi asuma un angajament, lasă frustrarea deoparte şi foloseşte un cuvânt cu efecte excepţionale în relaţia dintre sexe.

RomaniaTV.net
14 dec. 2016, 12:37
Orice bărbat CEDEAZĂ în faţa acestui CUVÂNT

Ştii deja că degeaba investeşti timp şi sentimente într-o relaţie care pare să nu ducă nicăieri. Înainte de a spune că e mai bine singură decât cu un bărbat care nu este dispus să se implice aşa cum faci tu în relaţia voastră, foloseşte un cuvânt care îl va convinge că locul lui este alături de tine, potrivit expertului în relaţii James Allen Hanrahan.

Citeşte şi  6 semnale de alarmă într-o relaţieâ

Vei fi tentată să te contrazici cu el şi să îi explici că motivele pentru care nu e pregătit nu sunt întemeiate. Indicat este să nu faci asta. Faptul că încerci să îi explici ce e mai bine pentru el te transformă în imaginea mamei care îl trage de urechi. Bărbaţii nu vor să aibă o relaţie cu o versiune mai tânără a mamei lor.

În schimb, ori de câte ori auzi de la el o scuză absurdă şi nu eşti deloc de acord, foloseşte cuvântul magic: „Înţeleg.”

Citeşte mai mult pe feminis.ro