Orice om poate avea PUTERI TELEPATICE INCREDIBILE. Ce trebuie să faceţi

Cea mai avansata forma de telepatie, telepatia spirituala, sau telepatia de la suflet la suflet, este posibila doar atunci cand o persoana a reusit sa-si conecteze mintea, creierul si sufletul. Atunci cand o persoana face acest lucru, ea castiga abilitatea de a naviga intre taramurile fizice si spirituale.

24 apr. 2016, 09:51
Orice om poate avea PUTERI TELEPATICE INCREDIBILE. Ce trebuie să faceţi

Astazi, vom vorbi despre cum este posibil sa ne marim abilitatile noastre telepatice, adica niste sfaturi practice foarte utile, scrie almeea.ro.

Citeşte şi Ce se întâmplă cu creierele celor care cred în Dumnezeu?

* Inchideti ochii si stati culcat sau intr-o pozitie confortabila. Respirati adanc de mai multe ori.

* Cand sunteti gata, vizualizati-va corpul si mintea. Incepeti de la picioare si calatoriti in sus, prin intreg corpul, vizualizand toate cele 7 chakre (campuri de energie). Observati cum intreg corpul va este cuprins de o lumina alba.

* Dupa ce ajungeti in partea de sus a capului, continuati sa vizualizati lumina alba care se intinde dincolo de cap pana in cer. Continuati vizualizarea astfel incat sa simtiti in mod clar cum lumina stralucitoare se afla deasupra voastra.

* Meditati pe aceasta imagine timp de aproximativ 10-15 minute, permitand primirea oricarui gand. In acest timp, puteti recita o mantra, cum ar fi „Sunt deschis pentru a primi mesajele sufletului meu”.

* Odata ce ati mai avansat cu aceasta meditatie, puteti cere ingerilor sau altor suflete inalte sa va ajute sa primiti informatii spirituale pretioase.

Citeşte şi Misterul satului cu cei mai mulţi locuitori de peste 100 de ani

* Cand iesiti din meditatie, nu uitati sa multumiti ghizilor vostri spirituali.

Apoi, dupa mai multe meditatii asemanatoare, usor-usor veti observa cum veti fi capabili sa primiti informatii telepatice, de care nu erati capabili inainte.