Ornela Pasăre, dezvăluiri despre căsnicia cu soțul ei: ,,E minunat când îți întâlnești sufletul pereche”

Ornela Pasăre este mai fericită ca niciodată și asta pentru că spune ea și-a găsit cu adevărat sufletul pereche. Se consideră o norocoasă și spune că a meritat așteptarea.

02 nov. 2022, 10:50
Ornela Pasăre, dezvăluiri despre căsnicia cu soțul ei: ,,E minunat când îți întâlnești sufletul pereche”

Ornela Pasăre este mai fericită ca niciodată și asta pentru că spune ea și-a găsit cu adevărat sufletul pereche. În multe cazuri așteptarea poate să fie lungă și să nu merite, însă nu este și cazul cântăreței, care se poate considera o norocoasă. Are o căsnicie fericită și are parte de iubire, înțelegere și respect, după un mariaj eșuat.

Ornela Pasăre, despre căsnicia cu soțul ei: ,,E minunat când îți întâlnești sufletul pereche”

Recent aceasta a făcut declarații despre relația cu soțul ei.

,,Pe 7 noiembrie facem un an de la nuntă. A fost minunat, a fost cel mai frumos an din viața mea și mulțumesc bunului Dumnezeu că a așteptat toată așteptarea. Mi-a trimis în cale sufletul pereche. E minunat când îți întâlnești sufletul pereche și când iubești și ești iubit, vezi viața altfel. (…) Ne-am întâlnit la biserică. Este un băiat foarte credincios și liniștit, exact așa cum îmi place mie. La început am fost prieteni. El nu știa cum să se bage în seamă cu mine. La un moment dat a zis ”gata, azi trebuie să vorbim, să-i cer numărul de telefon”. M-a văzut cântând o priceasnă la biserică, m-a felicitat … așa s-a băgat cu mine în seamă.”, a povestit Ornela Pasăre, la Antena Stars.

Cu toate că a trecut printr-un mariaj eșuat,  are acum toate motivele din lume să se simtă împlinită și iubită și să privească cu încredere spre viitor.

Cântăreața a divorțat în 2018 de fostul soț

Ornela Pasăre a sufeirt foarte mult după despărțirea de fostul soț, lăsându-i în suflet un gol uriaș.

,,Cea mai mare greșeală pe care am făcut-o în viața mea a fost faptul că m-am grăbit să mă căsătoresc. În trecut am iertat infidelitatea unui bărbat, însă am făcut o mare greșeală. Nu aș mai ierta. În momentul în care un bărbat te-a înșelat… te va înșela și a doua oară. Nu aș mai putea să trec peste. Am făcut un mare sacrificiu pentru că am iertat”, a mărtutisit Ornela Pasăre într-o emisiune televizată, în urmă cu doi ani.

Citește și: Salariul lui Cătălin Scărlătescu l-a lăsat cu gura căscată pe Speak. Cât câștiga celebrul bucătar după Revoluție: „Niciodată nu am coborât sub suma aia”

Citește și: A trecut un an de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Ce pomană impresionantă i s-a făcut cântărețului