Ornela Păsăre, dezvăluiri despre Costi Ioniţă. Legătura neştiută dintre cei doi: „Aşa e viaţa omului”

Ornela Păsăre, dezvăluiri despre Costi Ioniţă. La 37 de ani, artista se bucură de o carieră muzicală de succes. A recunoscut că nu ajunge unde este astăzi, dacă nu avea sprijinul familiei, dar şi al lui Costi Ioniţă. Producătorul a crezut în ea şi a ajutat-o să devină cunoscută.

23 dec. 2021, 10:04
Ornela Păsăre, dezvăluiri despre Costi Ioniţă. Legătura neştiută dintre cei doi: „Aşa e viaţa omului”
Ornela Păsăre, dezvăluiri despre Costi Ioniţă

Ornela Păsăre, dezvăluiri despre Costi Ioniţă. Cântăreaţa de muzică populară nu a fost interesată de jocurile copilăriei, ci s-a axat foarte mult pe studiul muzical.

A urmat Şcoala Populară de Arte, Liceul de Muzică şi Conservatorul, iar rezultatele obţinute au fost la superlativ. Muzica este totul pentru Ornela, al cărui prenume a fost ales după o artista celebră.

Citeşte şi: Ornela Pasăre s-a căsătorit în secret. Primele declaraţii: „Mi-am cunoscut soţul la biserică”

Ornela Păsăre, dezvăluiri despre Costi Ioniţă

Cant din burta mamei! Nu-mi aduc aminte sa fi spus vreo poezie la gradinita, cant de cand m-am nascut. Mama mea avea o voce foarte frumoasa si cred ca de la ea am mostenit, ea si-a dorit foarte mult sa fiu pe scena si uite asa i-am implinit visul.

Iar numele meu, Ornela, parintii mei l-au ales simtit ca eu voi fi pe scena, voi fi artista. Ei erau fani Ornella Muti (n.r. actrita din Italia), si asa mi-au ales numele care mi-a si purtat noroc.

Ii multumesc din suflet lui Costi, am cunoscut-o si pe mama lui, e un inger. El m-a descoperit pe site-ul lui de muzica si a crezut in mine.

Mi-a zis: tu poti si iti voi fi alaturi! Am si avut o colaborare, am inregistrat o melodie etno-dance: Asa e viata omului! M-a ajutat enorm la inceputul carierei mele.”, a declarat Ornela Pasăre pentru Star Popular.