Ornela Pasăre s-a căsătorit în secret. Primele declaraţii: „Mi-am cunoscut soţul la biserică”

Ornela Pasăre s-a căsătorit în secret. Interpreta de muzică populară este acum soție cu acte în regulă. Aceasta şi-a cunoscut soţul la începutul acestui an, însă nimeni nu a ştiut absolut nimic. A vorbit despre acest eveniment din viaţa ei şi se declară extrem de fericită.

23 nov. 2021, 09:23
Ornela Pasăre s-a căsătorit în secret. Primele declaraţii: „Mi-am cunoscut soţul la biserică”
Ornela Pasăre s-a căsătorit în secret

Ornela Pasăre s-a căsătorit în secret. Cântăreaţa a povestit cum a fost cerută de partenerul său de viață și a declarat că îl consideră sufletul său pereche. Nimeni nu a știut de acest eveniment, nici măcar ea, pentru că soțul ei a surprins-o într-o excursie din Grecia.

Citeşte şi: Altă interpretă de muzică populară îşi prevesteşte moartea după Petrică Mîțu Stoian! Mioara Velicu şi-a pregătit deja locul de veci: „E ca şi cum ţi-ai face o casă!”

Ornela Pasăre s-a căsătorit în secret

Cei doi nu au făcut doar cununia civilă, s-au căsătorit şi religios, Ornela mărturisind că şi-a cunoscut iubitul la biserică.

M-am căsătorit! Cu acte în regulă, cununie în fața lui Dumnezeu, că altfel nu se putea. Sunt și eu fericită, cred că era și momentul. După atâția ani de așteptări, de nădejde în bunul Dumnezeu, de rugăciune, uite că minunile există.

Mi-am cunoscut soțul la biserică. Anul acesta s-a întâmplat totul. La început noi am fost prieteni, iar între timp ne-am dat seama că suntem suflete pereche.

Anul acesta ne-am cunoscut, în ianuarie. Între timp am devenit iubiți și pe 7 noiembrie ne-am unit destinele și în fața bunului Dumnezeu, deci sunt o femeie căsătorită cu acte în regulă.

Am fost cerută în căsătorie în Grecia, în locul meu preferat. Soțul meu m-a lăsat fără cuvinte, că nu m-am așteptat. Au mai fost niște prieteni. A avut loc pe Plaja Navagio. (…) Este acea iubire specială și eternă”, a declarat Ornela pasăre la Antena Stars.