Oroare la Berlin! Vezi unde ar fi fost îngropat Heinrich Müller, general SS şi şef al Gestapoului

Istoricul Johannes Tuchel susţine că Heinrich Müller, general SS şi şef al Gestapoului, a fost îngropat în cimitirul evreiesc. Bărbatul susţine că serviciile secrete occidentale au urmat o pistă greşită privind soarta temutului lider nazist.

31 oct. 2013, 11:46

Soarta lui Heinrich Muller a fost învăluită în mister deoarece el nu a fost capturat niciodată, iar moartea sa nu a fost confirmată, potrivit Spiegel.de.

Citeşte şi Ultima persoană care l-a văzut pe Hitler în viaţă a murit: Mărturia inedită a unei GĂRZI de CORP VIDEO

Din motive necunoscute, Muller a fost înhumat într-o groapă comună din cimitirul evreiesc, în 1945, susţine un respectat istoric german. El spune că Muller a fost îngropat în uniforma de general, având asupra lui o legitimaţie de serviciu cu fotografie.

Descoperirea incrediblă dovedeşte că toate serviciile secrete occidentale au urmat o pistă greşită privind soarta unuia dintre cei mai sadici criminali nazişti. Aceştia credeau că Mueller a supravieţuit prăbuşirii regimului nazist şi a fugit din Germania. Ultima oară, el a fost văzut în buncărul lui Hitler, la Berlin, pe 1 mai 1945.

Citeşte şi Cum să devii soţia perfectă a unui nazist: Regulamentul SINISTRU al nevestelor soldaţilor SS

Comunitatea ebraică din Germania este în stare de şoc şi consideră că înhumarea fostului şef al Gestapoului chiar într-un cimitir evreiesc întinează memoria victimelor.