Ororile SI: Patru irakieni şiiţi au fost arşi de vii, agăţaţi cu mâinile şi picioarele legate la spate VIDEO

Patru irakieni care au fost prinţi în lanţuri de mâini şi de picioare şi atârnaţi aşa pe un stativ de fier, au fost arşi de vii, în deşert, fiind acuzaţi că au spionat pentru rezistenţa şiită împotriva Statului Islamic.

31 aug. 2015, 16:02

Bărbaţii au fost duşi în deşert, cu mâinile şi picioarele legate în lanţuri, fiecare dintre ei având câte un călău mascat pentru a nu fi recunscut.

Prizonierii au fost îmbrăcaţi în uniforme portocalii, care fuseseră îmbibate în petrol. După ce au fost duşi la locul execuţiei, teroriştii islamişti i-au suspendat legaţi de mâini şi de picioare, cu faţa către pământ, pe o bară susţinută de un stativ.

Apoi, teroriştii au făcut în nisip nişte dâre, ca un fel de fitil, din petrol, pe care unul dintre ei le-a aprins apoi şi i-au forţat pe captivi să privească cum se apropia focul de ei. Odată ajuns sub feţele lor, uniformele îmbibate cu petrol au luat foc şi oamenii au ars de vii, în chinuri groaznice, potrivit dailymail.co.uk.

Vezi şi CARNAGIU ÎN IRAK: Terorişti ai grupului Stat Islamic au ars de vii 45 de ostatici

Scenele de groază au fost înregistrate video şi s-ar fi petrecut în provincia Anbar din Irak. Acesta este cel mai recent act de barbarie comis de militanţii grupării jihadiste Stat Islamic. Înregistrarea video a fost făcută în scop de propagandă islamistă.

Înainte de a fi ucişi, prizonierii fuseseră forţaţi să vizioneze înregistrări video cu mutilări de cadavre ale luptătorilor SI de către membri ai armatei irakiene şi a miliţiilor şiite aliate, care luptă împotriva grupării jihadiste.