OSCAR 2013. Cea mai bună actriţă, protagonista celui mai JENANT moment al galei VIDEO

Cel mai jenant moment de la Premiile Oscar a avut-o protagonistă pe Jennifer Lawrence, câştigătoarea premiului pentru Cea mai bună actriţă într-un rol principal.

25 feb. 2013, 06:45

Fără îndoială, pentru Jennifer Lawrence, câştigarea premiului Oscar pentru cea mai bună actriţă, după interpretarea din Silver Linings Playbook, este cel mai important moment al carierei. Momentul în care şi-a primit statueta piere însă în faţa unui accident jenant petrecut chiar în momentul în care actriţa urca pe scenă.

CITEŞTE ŞI: „Argo” a primit premiul Oscar pentru cel mai bun film. Vezi LISTA COMPLETĂ a câştigătorilor

Îmbrăcată într-o ţinută albă, de gală, marca Dior Haute Couture, Jennifer pur şi simplu s-a prăbuşit pe scări, după ce s-a împiedicat în faldurile rochiei. Jenată de momentul penibil pe care tocmai îl trăia, Jennifer şi-a prins capul în mâini şi a pufnit singură în râs, înainte ca Hugh Jackman să îi sară în ajutor şi de a fi escortată pe scenă, asigurându-se astfel că nu se va mai petrece niciun accident.


Jennifer Lawrence a mai trăit un moment similar la Premiile Screen Actor’s Guild din acest an, când rochia ei Dior a fost la un pas să îi cadă în timp ce urca scările.

„Vă mulţumesc foarte mult”, a spus laureata la categoria Cea mai bună actriţă în rol principal. „E o nebunie. V-aţi ridicat în picioare doar pentru că am căzut şi vă simţiţi rău. A fost jenant”, a spus Jennifer Lawrence, în timp ce publicul o aplauda în picioare.