Ospătari bătuţi de interlop pentru un pahar de whisky. A fost ridicat de mascați, după ce s-a lăudat pe TikTok

Doi ospătari au fost bătuți de unul dintre liderii clanului "Brăilenilor" pentru un pahar de whisky. Incidentul s-a petrecut într-un restaurant din Copou.

18 mart. 2022, 15:08
Ospătari bătuţi de interlop pentru un pahar de whisky. A fost ridicat de mascați, după ce s-a lăudat pe TikTok

Ospătari bătuţi de interlop pentru un pahar de whisky. Este vorba despre Claudiu Constantin , zis și Caleea Brăileanu, unul dintre liderii clanului „Brăilenilor”. Acesta a fost filmat în momentul în care a lovit un ospătar, într-un restaurant din Copou.

Ospătari bătuţi de interlop pentru un pahar de whisky

Scandalul in restaurant a pornit după ce interlopul a cerut un pahar cu whisky, dar a primit un pahar cu 50 de ml. Acest lucru l-a scos din sarite, iar in momentul in care i s-a adus nota de plata si-a pierdut controlul si i-a lovit pe ospatari. Momentul a fost filmat, iar imaginile au fost postate pe contul de TikTok al interlopului.

Citeşte şi Bercea Mondial, eliberat! Interlopul a executat mai puţin de doi ani dintr-o pedeapsă de aproape 14!

Poliţiştii au văzut şi ei filmuleţul şi au deschis o anchetă.

”La data de 14 martie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 30 de ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Din investigaţiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că în noaptea de 11 spre 12 martie a.c., în timp ce s-ar fi aflat într-un local din Municipiul Iaşi, acesta ar fi agresat fizic două persoane, tulburând totodată ordinea şi liniştea publică.

La data de 15 martie a.c., bărbatul reţinut va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. Cercetările sunt continuate”, a precizat Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași, potrivit BZI.ro. 

Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis propunerea făcută de anchetatori pe numele lui Claudiu Constantin, zis Caleea Brăileanu.

”Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi cu privire la inculpatul Constantin Claudiu, zis «Caleea». Dispune arestarea preventivă a inculpatului Claudiu Constantin, pentru comiterea a 2 infracţiuni de lovire sau alte violențe, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Claudiu Constantin”, au transmis judecătorii.

Citeşte şi Clipe de teroare pentru Florin Salam! Manelistul, amenințat cu un cuțit de un interlop român!