Oţelul a pierdut şi al treilea meci din Liga Campionilor: 0-2 cu Manchester

Oţelul Galaţi a jucat al treilea şi cel mai important meci din această ediţie a Ligii Campionilor. Campioana României a rezistat frumos în faţa "diavolilor roşii" din Manchester, dar în cele din urmă a pierdut după ce Rooney a transformat două penalty-uri, devendind cel mai bun marcator englez din Liga Campionilor.

RomaniaTV.net
19 oct. 2011, 07:03
Oţelul a pierdut şi al treilea meci din Liga Campionilor: 0-2 cu Manchester

Oţelul Galaţi a pierdut cu 0-2 meciul de pe teren propriu cu Manchester United, disputat marţi, în etapa a treia a grupei C din Liga Campionilor. A fost un meci cu de toate: ocazii, cartonaşe, eliminări, goluri, penalty-uri, plăcut pentru cei 28.074 de spectatori din tribune.

Din păcate, în urma rezultatului final Oţelul rămâne fără victorie în Champions League şi fără vreun punct. Astfel, gălăţenii ocupă ultimul loc în grupa C, în timp ce Manchester, profitând şi de înfrângerea celor de la Basel, a urcat pe 2, cu 5 puncte, două mai puţine decât liderul Benfica.

Oţelul Galaţi: Grahovac – Râpă, Perendija, Sg. Costin, Sălăgeanu – Filip – Antal, Neagu (Pena ’72), Giurgiu, Frunză (S. Ilie ’83) – Punosevac (Viglianti ’87). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Manchester United: Lindegaard – Fabio (Jones ’76), Smalling, Vidici, Evra – Valencia (Evans ’71), Carrick, Anderson, Nani – Rooney, Hernandez. Antrenor: Alex Ferguson.

Cartonaşe galbene: Râpă ’52, Perendija ’56, Neagu ’62, Sg. Costin ’64, Giurgiu ’81 / Carrick ’54

Cartonaşe roşii: Perendija ’89 / Vidici ’66

Meciul a fost arbitrat de germanul Felix Brych, ajutat de asistenţii Thorsten Schiffner şi Mark Borsch, iar rezervă a fost Peter Gagelmann. Asistenţii suplimentari au fost Christian Dingert şi Tobias Welz.

Înaintea de începerea meciului, aşa cum face de obicei, mexicanul Javier „Chicharito” Hernandez a îngenuncheat la mijlocul terenului şi s-a rugat, cu faţa spre poarta gălăţenilor.

La partida de pe Arena Naţională au asistat aproximativ 28.047 de spectatori.