Otilia Bilionera a dezvăluit suma pentru care ar poza goală. Nu te aşteptai la răspunsul ăsta

Otilia Bilionera a dezvăluit suma pentru care ar poza goală. Odată cu participarea la Survivor România 2022, fanii au putut să o cunoască mai bine pe cântăreaţă, unii au îndrăgit-o mai mult, iar alţii nu au plăcut-o deloc.

17 mai 2022, 20:54
Otilia Bilionera a dezvăluit suma pentru care ar poza goală. Nu te aşteptai la răspunsul ăsta
Otilia Bilionera a dezvăluit suma pentru care ar poza goală

Otilia Bilionera a dezvăluit suma pentru care ar poza goală. Deja toată lumea ştie că artista se mândreşte cu forme fizice de invidiat, pe care le-ar „dezgoli” doar pentru o sumă mare de bani. Se pare că tânăra pe care fanii o considerau inocentă și la locul ei, ar face lucruri nebunești pentru sume consistente.

Otilia Bilionera a dezvăluit suma pentru care ar poza goală

Otilia a fost invitata în emisiunea lui Măruță, unde a jucat „Spui tot sau îți ia gura foc”, celebrul joculeț prin care au trecut numeroase vedete. Ei bine, solista a dat câteva detalii picante despre suma pe care și-ar dori-o pentru a accepta să pozeze goală.

Otilia Bilionera a fost întrebată de Măruță dacă ar accepta să pozeze goală pentru 1 milion de euro. Răspunsul ei a venit imediat, fără să stea pe gânduri nici măcar o clipă. Tânăra a răspuns afirmativ, însă asta nu e tot. Se pare că pentru sume mai mici, nu s-ar dezbrăca.

De exemplu, spune că ar refuza să pozeze goală pentru doar 5.000 de euro, nici pentru 10.000 sau 20.000. Aceasta a menționat că ar trebui să treacă de 100.000 de euro pentru a accepta o asemenea provocare.

@florentina_vaida #vaidaflorentina #TheSoundOfAnIcon #foryou ♬ suono originale – Vaida

Citeşte şi: Survivor România 2022. Otilia Bilionera, dezvăluiri din culisele concursului: Am avut probleme de sănătate, nu aveam la cine să apelez!

Otilia Bilionera s-a despărţit de iubit

Cântăreaţa este acum o femeie liberă, după ce a avut o relaţie frumoasă alături de Hamude. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate şi s-au despărţit civilizat, fără certuri şi reproşuri.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că fostul său iubit era de altă religie, acesta fiind declanșatorul care a rupt relația de iubire. Provenind dintr-o familie tradițională, artista nu a dorit să treacă la religia fostului ei partener.

Pentru a întemeia o familie stabilă și unită, cred că cei doi parteneri trebuie să împărtășească aceleași credințe. Eu nu am putut sa trec la islam, pentru că provin dintr-o familie de creștini ortodocși practicanți, unchiul meu fiind preot. Nu-mi pot schimba credința”, a declarat Otilia.