Otilia Bilionera nu îşi revine după moartea bunicilor: „Îi visez des, bunica îmi cere cafea”

Otilia Bilionera nu îşi revine după moartea bunicilor, care s-au stins din viaţă în luna septembrie a acestui an, la nouă zile distanţă. Mai întâi s-a prăpădit bunicul ei, de bătrâneţe, iar la mai bine de o săptămână a murit şi bunica ei.

11 dec. 2021, 20:37
Otilia Bilionera nu îşi revine după moartea bunicilor: „Îi visez des, bunica îmi cere cafea”

Otilia Bilionera nu îşi revine după moartea bunicilor. Artista povesteşte că îi visează foarte des, bunica îi cere câte o cană cu cafea, iar ea dă mereu câte ceva de pomană.

Otilia Bilionera nu îşi revine după moartea bunicilor

Bunicii mei au murit în septembrie anul acesta, la o diferență de 9 zile unul de celălalt. Întâi bunicul, apoi bunica. A fost devastator pentru că m-au crescut și erau ca și niște părinți pentru mine.

Bunicul nu se știe, cred ca a avut o ocluzie intestinală, l-am dus la spital, a stat internat o săptămână, iar după o săptămână l-am adus acasă și la trei zile a și murit. Bătrânețea, avea 88 de ani. Nu i-am făcut autopsia.

La nouă zile a murit și bunica. Ea suferea de Alzheimer. Și-au dorit toată viața să nu trăiască unul fără celălalt, bunica nu a realizat că bunicul a murit. Mai ales modul cum a murit bunica, de Covid. Nici nu am putut să o vedem. Au sigilat-o și mi-a părut rău!

Încă îi mai visez. Am fost apropiată, am des vise cu ei. I-am visat săptămâna trecută pe amândoi. Nu mi-e frică, vorbesc și sunt fericită, uneori îmi cere câte o cană de cafea bunica. Îmi cere chestii și eu zic: bunica, e pandemie! A dat mama, a făcut o pomană pentru ea pentru mai multă lume”, a povestit Otilia pentru Click.ro.

Otilia Bilionera, printre vedetele care ar participa la Survivor România

Noul sezon al competiţiei Survivor România va debuta la începutul anului viitor. În această perioadă, se duc negocieri susţinute cu vedetele pe care Pro TV le vrea cu orice preţ în concurs.

Citeşte şi: Otilia Bilionera a făcut anunţul: „În sfârșit, sunt fericită. Va fi o surpriză”

Otilia Bilionera, Ionuţ Iftimoae, Marian Drăgulescu sunt alte trei vedete dorite de producătorii emisiunii de la Pro Tv. Otilia Bilionera a confirmat, pentru sursa citată, că a discutat despre posibilitatea de a apărea la Survivor, dar nu a semnat încă niciun contract.

”Am discutat despre Survivor, dar, momentan, nu știu ce voi face. Am și niște contracte deja semnate pentru niște concerte în luna ianuarie, vom vedea ce va fi și cum va fi”, a declarat cântăreaţa.

Ionuț Iftimoaie, fost luptător de kickboxing, a făcut faţă cu brio provocărilor de la Ferma, aşa încât producătorii Survivor îl vor şi în emisiunea lor.

Marian Drăgulescu nu s-a lăsat convins, în trecut, să participe la competiţie. De data asta, însă, oferta financiară primită de la Pro TV și care se ridică la câteva mii de euro pentru fiecare săptămână de concurs a fost mai mult decât convingătoare.

Printre vedetele luate în vizor de producătorii de la Survivor se numără și două foste concurente de la Ferma și de la Bravo, ai Stil!, Ioana Filimon şi Otniela Sandu.