Otilia Bilionera s-a căsătorit într-o moschee. Primele declaraţii despre nunta cu afaceristul de 28 de ani

Otilia Bilionera și partenerul ei s-au căsătorit într-o moschee, iar în interviul acordat în această după-amiază, frumoasa artistă a vorbit despre cum a decurs ceremonia religioasă, dar și despre planurile pe care le au împreună.

26 iun. 2019, 12:47
Otilia Bilionera s-a căsătorit într-o moschee. Primele declaraţii despre nunta cu afaceristul de 28 de ani

La nici două săptămâni de când a primit superbul inel de logodnă de la bărbatul de care este îndrăgostită enorm, Otilia Bilionera a făcut devăluiri surprinzătoare, scrie cancan.ro. Ea și partenerul său s-au căsătorit într-o moschee, iar în interviul acordat în această după-amiază, frumoasa artistă a vorbit despre cum a decurs ceremonia religioasă, dar și despre planurile pe care le au împreună.

Citeşte şi Brigitte Sfăt s-a căsătorit cu Florin Pastramă. Cine a prins buchetul la nuntă FOTO

Otilia Bilionera s-a căsătorit într-o moschee

Invitată în platoul emisiunii „Vorbește Lumea”, Otilia Bilionera a rememorat ziua în care a fost cerută de soție de bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de șapte luni. La un moment dat, cântăreața le-a dezvăluit prezentatorilor Cove și Lora că, de fapt, ea și partenerul său de viață s-au căsătorit religios înainte de a primi inelul de logodnă. În timpul mărturisirilor, tânăra artistă avea ochii în lacrimi de fericire și, uneori, vocea îi tremura… semn că este mai îndrăgostită ca niciodată.

„Eram în Turcia și el mi-a zis: ce-ar fi să ne căsătorim religios? Și ne-am căsătorit la o moschee, mi-am păstrat religia. Da, se poate (…).El este jumătate arab, jumătate român. Mai mult decât atât: mama lui este moldoveancă, la fel ca mine; combinația perfectă. Da, și este o femeie superbă, nu am cuvinte. Da, a fost cununia religioasă. Din punctul meu de vedere, nu contează, că avem același Dumnezeu, adic tot în fața Lui Dumnezeu am făcut-o, chiar dacă n-a fost făcută în tradițiile noastre.

A fost imamul, așa se numește preotul la eș. A fost puțin amuzant, adică, eu neavând contact. Te pune la început să spui o sumă de bani, în caz că peste un anumit timp veți divorța – bine, ei nu încurajează divorțul (…) – ca să ai trei luni cu ce să te descurci. Eu trebuia să aleg o sumă. M-am gândit eu, așa, și am zis să nu fiu nesimțită. Mă gândeam (…) am zis vreo 5.000 de euro. Preotul a zis că: «Nu, este prea mult. Fetele cuminți cer mai puțin». Și nu a vrut, a vrut doar să scad cât mai mult! Până la urmă, a rămas la 3.000 de euro. (…). Vrem să facem două nunți: una moldovenească, una arăbească, să mulțumim pe toată lumea”, a povestit cântăreața în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”.

Pe numele real Otilia Brumă, vedeta și alesul inimii sale plănuiesc cele două nunți, iar acestea vor avea loc peste un an și jumătate. Soțul româncei este din Liban și este un cunoscut om de afaceri, pe care, deocamdată, îl ține ascuns de ochii curioșilor. Povestea lor de dragoste a început în decembrie 2018: „A fost chimie între noi din prima clipă”.


loading...