Otilia de la Survivor România, la un pas de moarte: „Abia m-au salvat doctorii. Mi-au scos doi litri de sânge din abdomen”

Otilia de la Survivor România a fost la un pas de moarte. Cântăreaţa trece prin momente grele în Republica Dominicană şi spune că nu are pe nimeni cu care să vorbească şi să o înţeleagă. A reamintit episodul nefericit prin care a trecut în urmă cu ceva timp în Turcia.

08 feb. 2022, 21:07
Otilia de la Survivor România, la un pas de moarte: „Abia m-au salvat doctorii. Mi-au scos doi litri de sânge din abdomen”
Otilia de la Survivor România, la un pas de moarte

Otilia de la Survivor România, la un pas de moarte. După plecarea Andreei Tonciu, artista nu își mai găsește locul și susține că nu este înțeleasă atunci când vorbește despre problemele sale medicale.

Otilia de la Survivor România, la un pas de moarte

Vedeta a fost supusă unei operații extrem de dificile în Turcia, având probleme cu ovarele. A fost la un pas să moară, medicii reuşind să o salveze „la minut”.

Primul care a sărit în ajutorul ei a fost Cătălin Zmărăndescu, sportivul purtându-se ca un tată cu ea și Elena Chiriac. Luptătorul a empatizat cu cele două concurente și le-a promis că le va ajuta să poată dormi mai bine, reamenajând baraca astfel încât să nu se ude de la ploaie.

După ce am îndurat foarte mult frig, nu am ciorapi uscați. În baracă sunt băltoace de apă. Toată lumea știe prin ce am trecut, cu ovarele, cu hemoragia internă. Eu mă panichez. Încep să fac atacuri de panică.

Am văzut moartea cu ochii. Abia m-au salvat doctorii din Turcia, la minut. Mi-au scos doi litri de sânge din abdomen”, a povestit Otilia Bilionera, încercând să îi explice lui CRBL de ce se plânge atât de des.

Citeşte şi: Dieta ţinută de Otilia Bilionera de la Survivor 2022: „Am devenit foarte obsedată de felul în care arăt”

Dorul de casă și faptul că nu simte pe nimeni aproape au dărâmat-o psihic pe Otilia Bilionera.

Mă simt singură aici. Mi-e dor de casă, de părinți, de oamenii cărora le pasă. Mi-e greu. Am încercat să fiu puternică. Nu ai cu cine să vorbești. Toți sunt atât de detașați, atât de individualiști.

Simt nevoia să am pe cineva aproape, când am o problemă să mă ajute. Aici când spui că ai o problemă… Repede, ai venit la Survivor”, a declarat Otilia în show-ul de la PRO TV.

CRBL i-a explicat apoi cântăreței că nu este insensibil la problemele sale, ci doar încearcă să o îmbărbăteze.

Eu vreau să te îmbărbătez mai mult. Tu când te auzi te panichezi. Eu asta încerc să te ajut, nu că nu îmi pasă”, i-a spus CRBL.