Otilia, eliminată de la Survivor România. Cum a reacţionat vedeta: „Într-un fel, sunt bucuroasă”

Otilia a fost eliminată de la Survivor România. Decizia anunţată de prezentatorul Daniel Pavel a uimit întreaga echipă a Faimoşilor. Cântăreaţa are nişte probleme medicale pe care nu şi le poate rezolva acolo, în Republica Dominicană, astfel, a fost eliminată din competiţie.

28 feb. 2022, 08:20
Otilia, eliminată de la Survivor România. Cum a reacţionat vedeta: „Într-un fel, sunt bucuroasă”
Otilia, eliminată de la Survivor România

Otilia, eliminată de la Survivor România. Vedeta și-a dorit foarte mult să ajungă în Marea Finală și a luptat din greu la fiecare probă de până acum și le-a arătat tuturor de ce este în stare.

Otilia, eliminată de la Survivor România

Faimoasa se confruntă cu anumite probleme de sănătate care nu i-au mai permis să avanseze în competiție. Afecțiunile există de cevea vreme, dar vedeta a decis să le ignore, tocmai pentru a lupta cot la cot cu ceilalți colegi. Competiția devine din ce în ce mai dură, iar Otilia a realizat că nu are cum să ducă probele la capăt în această situație.

Mă așteptam. Chiar în ultima săptămână știam ce am pățit și știam exact ce necesită recuperarea mea. Sunt emoționată și cuvintele cred că sunt de prisos acum. Într-un fel, sunt bucuroasă că pot să mă duc acasă să mă recuperez.

Mă gândeam, cât timp am stat aici, doar la momentul în care pot să mânănc tot ce vreau. Din păcate, pentru mine urmează încă câteva luni de regim alimentar”, a declarat Otilia la „Survivor România”.

Citeşte şi: Drama uriaşă prin care trece Otilia Bilionera. „Faimoasa” a izbucnit în lacrimi: „Am probleme mari de sănătate!”

Otilia de la Survivor România, la un pas de moarte

Vedeta a fost supusă unei operații extrem de dificile în Turcia, având probleme cu ovarele. A fost la un pas să moară, medicii reuşind să o salveze „la minut”.

Primul care a sărit în ajutorul ei a fost Cătălin Zmărăndescu, sportivul purtându-se ca un tată cu ea și Elena Chiriac. Luptătorul a empatizat cu cele două concurente și le-a promis că le va ajuta să poată dormi mai bine, reamenajând baraca astfel încât să nu se ude de la ploaie.

După ce am îndurat foarte mult frig, nu am ciorapi uscați. În baracă sunt băltoace de apă. Toată lumea știe prin ce am trecut, cu ovarele, cu hemoragia internă. Eu mă panichez. Încep să fac atacuri de panică.

Am văzut moartea cu ochii. Abia m-au salvat doctorii din Turcia, la minut. Mi-au scos doi litri de sânge din abdomen”, a povestit Otilia Bilionera, încercând să îi explice lui CRBL de ce se plânge atât de des.