„Otilia este cea mai frumoasă de la Survivor România”. Cine afirmă acest lucru

"Otilia este cea mai frumoasă de la Survivor România". Disputele au avut loc în echipa Faimoşilor încă din prima zi de când au păşit în Republica Dominicană, iar consecinţele s-au văzut imediat. Au pierdut două jocuri de imunitate, unde au pierdut doi concurenţi.

26 ian. 2022, 18:33
„Otilia este cea mai frumoasă de la Survivor România”. Cine afirmă acest lucru
"Otilia este cea mai frumoasă de la Survivor România"

„Otilia este cea mai frumoasă de la Survivor România”. La ultimul joc de imunitate pierdut, Laura Giurcanu a nominalizat-o pe Otilia Bilionera, să părăsească competiţia.

„Otilia este cea mai frumoasă de la Survivor România”

Înainte de aflarea rezultatului, când Andreea Tonciu a fost eliminată din concurs, apropiaţii cântăreţei au vorbit despre situaţia în care se află Faimoşii.

În emisiunea La Măruță, despre eliminări, dar și despre șansele fiecăruia de a rămâne în concurs au discutat și Emilian, prieten cu Otilia, dar si Laura Gherescu, managerul artistei.

Aceasta din urmă a descris-o pe artistă drept o fire foarte sensibilă și emotivă, dar mai ales o fire retrasă care are însă toate motivele si toate calitățile să rămână până la final. În plus, Laura, managerul acesteia, spune că „Otilia e cea mai frumoasă de acolo„, de aceea a deranjat alte persoane.

Citeşte şi: Survivor România 2022. Andreea Tonciu şi Otilia, atacate de echipă: „Zici că sunt vrăjitoare, îmi vine să-mi fac cruce”

Andreea Tonciu, eliminată de la Survivor România

Andreea Tonciu a fost eliminată de la Survivor România. Telespectatorii i-au acordat cele mai puţine voturi, după ce a fost nominalizată să plece din concurs. Otilia Bilionera şi Robert Niţă au fost salvaţi şi vor continua alături de ceilalţi Faimoşi.

Deşi îşi doreşte foarte tare să meargă acasă, Andreea Tonciu a declarat că este tristă că se desparte de colegii ei, cărora le-a cerut scuze şi le-a mulţumit pentru momentele frumoase.

Sunt tristă. Cel mai mult m-am atașat de Otilia. M-am atașat de ea. Vreau să le mulțumesc colegilor mei pentru tot și vreau să-mi cer scuze dacă am greșit cu ceva.

Vreau să plec cu fruntea sus și vă voi aștepta acasă pe toți. Sper că vom avea o prietenie frumoasă”, a fost reacția Andreei după ce a aflat că trebuie să plece acasă.