Otilia, PREMIATĂ de către Ambasadorul Turciei cu distincţia „Cel mai celebru artist al anului 2014 în Turcia”

Anul 2014 a fost unul roditor pentru Otilia, tânăra artistă care s-a menţinut săptămâni la rând pe locul 1 în top-urile muzicale naţionale şi internaţionale, datorită melodiei "Bilionera". Pentru că melodia a înregistrat şi un succes răsunător în Turcia, recent, artista a fost premiată cu titlul de "Cel mai celebru artist al anului 2014", chiar de ambasadorul Turciei, Osman Koray Ertaş.

RomaniaTV.net
04 mart. 2015, 10:52

Anul 2014 a fost un an încununat de succese pentru Otilia, interpreta hit-ului „Bilionera”, ce a ocupat locul 1 în top-urile muzicale din peste 10 ţări şi care acum are peste 50 de milioane de ascultări pe Youtube.

Otilia „Bilionera” şi-a scos iubitul turc în public

Una dintre ţările în care artista a fost preferata publicului săptămâni la rând a fost Turcia, care a decis să o şi premieze pe româncă. De curând a avut loc şi o gală de premiere, organizată cu mare fast în Bucureşti, dar care avea ca temă principală schimbul de concepte dintre Turcia şi România.

În cadrul acestei gale, Otilia a primit premiul „Cel mai celebru artist al anului 2014 în Turcia”, premiul fiind înmânat chiar de ambasadorul Turciei în România, Osman Koray Ertaş. La acest eveniment au participat numeroşi oameni importanţi din mediul politic şi de afaceri din Turcia.

Citeşte şi  Otilia, pregătiri în Turcia pentru următoarea piesă. Va avea un duet cu rivalul lui Tarkan VIDEO