Otniela a părăsit ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Nu a fost eliminată: „Are probleme de sănătate”

Otniela a părăsit ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Fanii emisiunii de modă de la Kanal D au fost uimiţi când au aflat că blondina nu mai face parte din concurs. Ilinca Vandici a făcut anunţul şi a explicat că tânăra are nişte probleme de sănătate, din acest motiv a fost nevoită să se retragă.

25 oct. 2021, 08:58
Otniela a părăsit ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Nu a fost eliminată: „Are probleme de sănătate”
Otniela a părăsit ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

Otniela a părăsit ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Tânăra a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente, ținutele ei fiind plăcute adesea de juriu. Prezentatoarea Ilinca Vandici a dat vestea tristă, spunând că Otniela nu mai este concurentă la emisiune, deoarece probleme de sănătate.

Citeşte şi: Ioana Filimon de la „Bravo ai stil!” despre intervențiile estetice pe care le-a suferit: „Oamenii îmi spuneau Buzuca”

Otniela a părăsit ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Are probleme de sănătate, a fost o veste neașteptată pentru noi toți și din păcate, din cauza acestei vești, trebuie să vă anunț că din acest moment, Otniela nu mai este concurentă în cadrul show-ului ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Îi dorim multă, multă sănătate Otnielei, să ne urmărească cu mare drag de acolo, de acasă”, a spus Ilinca Vandici, la începutul ediției, potrivit Wowbiz.ro.

Otniela Sandu este de profesie make-up artist renumit, însă pe lângă această meserie, ea se implică în foarte multe proiecte caritabile. De asemenea, în timpul liber, vedeta colaborează cu diferite companii pentru imagine.

Tânăra s-a dedicat şi artei cinematografice, având roluri secundare în filme de lung metraj și într-un serial online. A participat la mai multe show-uri de televiziune cu tematică sportivă și este urmărită de sute de mii de fani în mediul online.

Ilinca Vandici, înlocuită la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Ilinca Vandici a fost înlocuită, pentru o perioadă, la Bravo, ai stil Celebrities!. Prezentatoarea a luat o pauză din cauza unor probleme de sănătate, iar vedeta care a prezentat emisiunea de modă a fost nimeni altul decât Victor Slav.

Se pare că motivul pentru care prezentatoarea a luat o pauză de la filmări este legat de starea sa de sănătate. Potrivit Fanatik, nu se confruntă cu un diagnostic grav, însă a avut de “rezolvat mai multe probleme de natură personală, pentru care necesită timp liber”.