Otniela este distrusă de durere. Mama ei a primit un diagnostic crunt: „Ni s-a zis că nu există nicio șansă”

Otniela este distrusă de durere. Blondina a povestit despre drama prin care trece familia ei, după ce mama sa a fost diagnosticată cu cancer la pancreas. A primit vestea telefonic, de la tatăl ei, care abia putea vorbi din cauza lacrimilor.

30 ian. 2023, 08:54
Otniela este distrusă de durere. Mama ei a primit un diagnostic crunt: „Ni s-a zis că nu există nicio șansă”
Otniela este distrusă de durere

Otniela este distrusă de durere. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil, împreună cu tatăl și sora ei au mers și -ai dat vestea mamei sale, care deși dusese boala pe picioare până atunci, în momentul aflării diagnosticului, a început să se simtă tot mai rău.

Citește și: Otniela, apariţie şocantă pe Instagram: „Ne-am obişnuit să arătăm doar momentele frumoase, în care zâmbim perfect. Îmi este greu şi sunt obosită”

Otniela este distrusă de durere

Ea se simțea destul de rău, de ceva timp, avea dureri de abdomen, slăbise foarte mult și nu îi găsea niciun doctor ce are, acesta a fost șocul cred, pentru că a mers la analize, la ecografii, la tot ce se putea face și nu avea nimic. La un moment dat, în urma unui CT, a descoperit exact ce are: la pancreas, un cancer extins. Un diagnostic foarte grav și, cumva, ni s-a zis că nu există nicio șansă.

Am fost revoltată pe Dumnezeu. Au fost două săptămâni în care creierul meu a trebuit să se obișnuiască cu vestea. Toate sunt în mâna lui Dumnezeu. Eram acasă, mă pregăteam să merg la sport și m-a sunat sora mea și mi-a zis: ‘stai, nu te speria, ia un loc și sună-l pe tata’. Tata plângea, nu l-am văzut niciodată plângând. Luase CT-ul mamei și văzuse, mama nu știa și nu știam cum să îi spunem. Seara ne-am întâlnit și i-am zis și mamei”, a povestit Otniela, la Pro TV.

Mama vedetei face acum chimioterapie, un tratament complex, care are și multe efecte adverse, existând posibilitatea ca organismul ei să nu suporte doza mare de tratament. Pe lângă terapiile tradiționale, artista a dezvăluit că apelează și la medicina alternativă, încercând, cu toate forțele să își salveze mama.

Ea a rămas cu o privire foarte pierdută, dar nu s-a agitat și apoi am încercat să vedem ce facem, am apelat la medici. Am incercat să mergem si în strainatate, dar acest tratament se face la fel și la noi. (…) Chimioterapia este un proces dureros, se schimbă totul. I-a pus o doza mai mare pentru a grăbi procesul. Ea ne incurajează, noi încercăm să fim tari lângă ea, dar uneori lucrurile se bat cap în cap. A vrut să nu mai faca chimioterapie, din cauza durerilor mari pe care le are”, a completat vedeta.