Surpriza pe care Cristina Ciobănaşu i-a făcut-o lui Vlad Gherman de ziua lui: „Scuzați fața, atât s-a putut”

Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman s-au despărţit după nouă ani de relaţie. Izolarea şi-a pus puternic amprenta asupra relaţiei lor, fiecare dintre ei dându-şi seama că are priorităţi şi idealuri diferite de cele ale partenerului de viaţă.

17 feb. 2022, 11:12
Surpriza pe care Cristina Ciobănaşu i-a făcut-o lui Vlad Gherman de ziua lui: „Scuzați fața, atât s-a putut”

Totuşi, Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman au rămas în relaţii foarte bune şi după despărţire, cu atât mai mult cu cât sunt implicaţi în poriecte TV comune. În plus, fiecare dintre ei şi-a refăcut viaţa, Cristina cu Alexandru Mureșan, iar Vlad cu Oana Moșneagu, colega lui de platou.

Surpriza pe care Cristina Ciobănaşu i-a făcut-o lui Vlad Gherman de ziua lui

Pe 16 februarie, Vlad Gherman a aniversat împlinirea a 29 de ani, iar Cristina nu a ratat ocazia de a-l felicita. Într-un InstaStory, fosta lui logodică a postat o imagine în care apare alături de Vlad, imaginea fiind însoţită de următorul mesaj:

La mulți ani, Vlad Gherman! Să ți se îndeplinească toate dorințele! Scuzați fața, atât s-a putut”, a scris actrița pe contul ei de Instagram.

Cristina Ciobănaşu Vlad Gherman

Motivul despărţirii Cristinei Ciobănaşu de Vlad Gherman

La începutul anului 2021, cei doi au dat vestea care a şocat showbizul. Toată lumea se aştepta ca, după nouă ani de relaţie, să-i vadă în faţa Altarului, însă lucrurile au luat o turnură cu totul neaşteptată. Actorii din Sacrificiul sau Fructul oprit au anunțat prin intermediul unui video că au decis să meargă pe drumuri separate pentru că își doresc lucruri diferite.

Citeste si Vlad Gherman a spus tot adevărul! Primul lucru pe care l-a făcut Cristina Ciobănașu când i-a spus de relația cu Oana Moșneagu: „Mi-a fost frică de reacția ei”

Acesta va fi un video greu de făcut și cu atât mai mult greu de digerat. Dar îl facem pentru că voi ne-ați fost mereu alături, ne-ați susținut, ați crescut cu noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Am zis că zic eu. Cris și cu mine ne-am despărțit (…)

Dragostea adevărată nu înseamnă să trăiești lângă o persoană până la adânci bătrâneți. Și noi de mici avem imaginea asta. Și noi credeam că dragostea adevărată este reprezentată prin familia perfectă, copii, case, vacanțe, dar timpul ne-a demonstrat că cel mai important lucru e să te bucuri de fiecare moment. Să trăiești fiecare clipă că și cum ar fi ultima. Noi am făcut asta!

Mai mult decât atât iubirea adevărată înseamnă să ai curajul să iei o astfel de decizie atunci când simți că alegerea de a rămâne într-o relație în care nu te mai regăsești ar fi un compromis care nu aduce nimic bun”, a spus Vlad Gherman într-un video realizat alături de fosta lui parteneră.

Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că este mai bine să o luăm pe drumuri separate, dar rămânem prieteni”, a confirmat Cristina Ciobănașu.

Citeste si Surpriză uriașă pusă la cale de Oana Moșneagu de ziua lui Vlad Gherman. „M-am blocat, am înlemnit și am început să plâng de fericire”