Ouă de ciocolată cu aur sau argint, cadoul perfect pentru Paşte VIDEO

Publicat: Duminică, 08 Aprilie 2012 10:50 // Actualizat: Duminică, 08 Aprilie 2012 10:50 // Sursa: România TV

Ciocolata belgiană, cea mai fină dintre toate, se transformă la Cisnădie, în judeţul Sibiu în adevărate opere de artă.

Figurine din ciocolată, care mai de care mai extravagante, pot deveni cadoul perfect de Paşte. Pentru doamnele şi domnişoarele mai pretenţioase acestea pot avea chiar şi încrustaţii din aur sau argint.

Este o muncă ce presupune mare atenţie şi multă migală, dar rezultatul merită tot efortul. Nu degeaba ouăle din ciocolată cu foiţă de aur sunt la mare căutare.

Preţul unui de ou de ciocolată cu încrustaţii din aur este de 100 lei, iar un fruct de cacao decorat tot cu aur costă 150 lei. Preţul figurinelor din ciocolată cu metale preţioase variază însă în funcţie de cantitatea de aur sau argint folosită.

Nu sunt singurele surprize dulci pe care le pot realiza specialiştii în figurine din ciocolată. Clasicele cutii cu bomboane de ciocolată pot fi înlocuite cu ouă umplute cu diverse praline, iar pentru copii se pot comanda găinuşe divers colorate, mieluşei sau alte figurine la fel de frumoase şi gustoase.

2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
argint aur Cisnădie figurine din ciocolata oua de ciocolata
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
08 apr 17:52
...href="http://www.rtv.net/oua-de-ciocolata-cu-aur-sau-argint-cadoul-perfect-pentru-paste-video_23775.html" target="_blank">www.rtv.net. VN:F [1.9.16_1159]...
1
EUR
4.7559
RON
21 Feb
noapte 2 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H