Ovidiu Cuncea şi-a refăcut viaţa, după divorţ. „M-am gândit mai mult să mă călugăresc!”

Ovidiu Cuncea, unul dintre cei mai cunsocuţi actori din Românie, a luat calea credinței, fiind diacon la mai multe biserici din Capitală.

25 nov. 2022, 21:20
Ovidiu Cuncea şi-a refăcut viaţa, după divorţ. „M-am gândit mai mult să mă călugăresc!”
Ovidiu Cuncea şi-a refăcut viaţa, după divorţ. "M-am gândit mai mult să mă călugăresc!"

Ovidiu Cuncea şi-a refăcut viaţa, după divorţ. Ovidiu Cuncea a divorțat de mai mult timp de Elena Cristina, femeia cu care a avut un mariaj timp de 21 de ani și cu care are doi copii. Acesta și-a refăcut viața, după ce a vrut, la un moment dat, să se călugărească.

„Ești diacon prin hirotonie, după care ești preot prin hirotonie și apoi ești arhiereu prin hirotonie. Da, pentru că altfel nu aș fi putut să fiu actor, preoția înseamnă mult mai mare sacrificiu de sine. Eu am veșmintele cu mine tot timpul când plec undeva. În cazul în care mă prinde duminica la Bârlad, mă duc și eu la un preot și zic: „Părinte, vă rog, lăsați-mă și pe mine să slujesc!”. Dacă zice da, slujesc oriunde”, a spus Ovidiu Cuncea, conform Impact.

Citeşte şi: Ovidiu Cuncea a dat gâsca Francesca pe Sfintele Daruri. Motivul real pentru care fostul asistent din emisiunea „Ciao Darwin” a ales să devină preot: „Am văzut-o pe Maica Domnului ieşind din icoană”

„Și acum credincioșii de la biserica unde slujesc cel mai mult, fiind lângă casa mea, vin la teatru și îmi și spun: „Părinte, v-am văzut ieri, ce mi-a plăcut!”. Da, sunt unii oameni de la biserică care nu vin niciodată la teatru și sunt oameni care vin la teatru și nu merg niciodată la biserică sau nu merg la biserici creștine, ci la sinagogă, la moschee”, a mai completat fostul actor.

Citeşte şi: Ovidiu Cuncea, dezvăluiri incredibile despre Dan Negru. Cum a încercat să-l saboteze: „Şi-a cerut iertare”

Ovidiu Cuncea şi-a refăcut viaţa, dar nu se mai gândeşte la căsătorie. „Mi-am refăcut viața, sunt foarte bine. Nu mă gândesc să mă căsătoresc, m-am gândit mai mult să mă călugăresc, într-o perioadă. Sunt bine, sunt echilibrat, dar nu am în perspectivă, în următorii pași, nu am căsătoria”.