Ovidiu Cuncea, dezvăluiri incredibile despre Dan Negru. Cum a încercat să-l saboteze: „Şi-a cerut iertare”

Ovidiu Cuncea, dezvăluiri incredibile despre Dan Negru. Multă vreme cei doi au făcut echipă la Antena 1 şi erau apreciaţi de public când prezentau una dintre cele mai de succes emisiuni ale postului TV.

28 sept. 2022, 11:58
Ovidiu Cuncea, dezvăluiri incredibile despre Dan Negru. Cum a încercat să-l saboteze: „Şi-a cerut iertare”
Ovidiu Cuncea, dezvăluiri incredibile despre Dan Negru

Ovidiu Cuncea, dezvăluiri incredibile despre Dan Negru. Chiar dacă părea că există o chimie între ei, la un moment, situaţia a degenerat, iar cei doi erau în „război”. Fostul asistent al lui jurnalistului s-a retras din lumina reflectoarelor și a preferat să își găsească alte preocupări.

Citeşte şi: Ce spune Dan Negru despre preotul Visarion Alexa. Motivul pentru care nu a mers la podcastul lui: „Eu n-am uitat însă niciodată”

Ovidiu Cuncea, dezvăluiri incredibile despre Dan Negru

Deși aveau o carieră de succes în formula de doi, Cuncea și Negru au decis să se separe. Alegerea a fost făcută, în mare parte, de Dan Negru, el fiind și cel care s-a orientat mult mai repede. Se pare că prezentatorul Kanal D a fost invidios pe succesul colegului său și a făcut tot posibilul pentru a înlătura concurența.

Recent, Ovidiu Cuncea a povestit cum „Regele Audiențelor” și-a dorit emisiunea cu pici și a făcut tot posibilul să îi revină lui. După ani buni de la acel eveniment, cei doi s-au reîntâlnit, iar Dan Negru și-a asumat că a greșit și i-a cerut iertare actualului preot.

Era fericit că făceam audiență împreună. Probabil că a fost gelos în perioada în care făceam emisiunea cu copiii. Până la urmă a reușit să mă ușuie pe mine și să rămână el. I-am schimbat numele, dar era aceeași chestie. Dar și-a cerut iertare”, a dezvăluit Ovidiu Cuncea.

@_madalinionescu♬ sunet original – _madalinionescu