Ovidiu Ioanițoaia a suferit un AVC, în timpul vacanței sale în Bulgaria. Primele declarații făcute de celebrul ziarist

Momente dificile pentru Ovidiu Ioanițoaia! Celebrul comentator sportiv și om de televiziune a suferit un atac vascular cerebral în timpul vacanței sale din Bulgaria.

12 iun. 2022, 14:58
Ovidiu Ioanițoaia a suferit un AVC, în timpul vacanței sale în Bulgaria. Primele declarații făcute de celebrul ziarist

Ovidiu Ioaniţoaia se uita la meciul dintre România şi Finlanda atunci când a suferit AVC-ul. Era în vacanța din Bulgaria, împreună cu soția lui, iar la un moment dat a început să se simtă foarte rău.

Comentatorul sportiv, în vârstă de 77 de ani, a acuzat dureri puternice pe partea stângă a corpului. Momentul critic s-ar fi produs la finalul partidei România – Finlanda, meci încheiat cu 1-0 pentru țara noastră.

Soția ziaristului l-a urcat în mașină și l-a dus imediat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, aflat la o distanţă relativ mică de locaţia în care cei doi se aflau în Bulgaria.

Ovidiu Ioaniţoaia a fost internat la 3 dimineața și a fost supus unor investigaţii medicale amănunţite, iar medicii au stabilit că acesta a suferit un atac vascular cerebral (AVC).

Din fericire, a fost un AVC minor. În momentul de față Ovidiu Ioanițoaia se simte bine, dar e monitorizat în continuare de medici. Urmează a fi transferat la un spital din Bucureşti pentru continuarea investigaţiilor.

Primele declarații date de Ovidiu Ioanițoaia după AVC

“Mă simt bine, nu mai am probleme. Mâna stângă este ok. Am trecut printr-un moment greu, mi s-a confirmat că a fost AVC. O formă ușoară, a trecut, dar voi mai face niște consultațații. A condus soția și am ajuns azi-noapte la 3 la Constanța, de la Balcic”, a declarat Ovidiu Ioanițoaia, duminică, pentru Fanatik.

Jurnalistul a mai avut probleme de sănătate și în urmă cu câțiva ani. În 2012 a suferit o operație pe cord deschis, iar atunci a renunțat și la fumat.

„Nu mai fumez de când am fost operat pe cord deschis, la Stuttgart, în 2012, am două bypass-uri… Atunci a dispărut și paharul de whisky de lângă scrumieră. Mai beau doar câte un vin alb, sec… și ăla șpriț”.

Citește și Victor Piţurcă a povestit cum a făcut aproape trei luni de puşcărie pe vremea lui Ceauşescu. „Atunci doar golanii mai erau condamnaţi aşa”

Citește și Dan Alexa, dezvăluiri despre relaţia cu Anamaria Prodan. Ce spune presupusul amant al impresarei