Ovidiu Ioaniţoaia: Operaţia mea va fi mai complicată decât a lui Borcea şi Dinu

Directorului Gazetei Sporturilor i se vor aplica două by-pass-uri, costurile intervenţiei chirurgicale la inimă ridicându-se la 20.000 de euro. Ioaniţoaia a suferit în luna februarie un infarct.

RomaniaTV.net
15 mart. 2012, 13:22
Ovidiu Ioaniţoaia: Operaţia mea va fi mai complicată decât a lui Borcea şi Dinu

Directorul cotidianului Gazeta Sporturilor, Ovidiu Ioaniţoaia (67 ani), va fi supus marţi unei intervenţii chirurgicală la inimă, ce va fi efectuată la o clinică specializată din Germania. El suferise un infarct pe data de 17 februarie, fiind internat timp de o săptămână la Spitalul Universitar din Capitală.

După Lucescu, Dinu şi Borcea, iată că mi-a venit şi mie rândul. Nu stăpânesc prea bine termenii, dar am înţeles că infarctul pe care l-am făcut eu a fost atât de rău încât nu s-au putut pune stenturi” a declarat jurnalistul, pentru cotidianul Naţional.

El a explicat şi detalii despre cum va decurge operaţia. „Va fi o tăietură de circa 15 centimetri. Spre deosebire de Dinu şi Borcea, la mine intervenţia nu va fi una clasică, în sensul că voi fi operat în timp ce inima va continua să bată„. Operaţia costă 20.000 de euro şi va fi efectuată de o echipă de şase medici, condusă de chirurgul roman Adrian Ursulescu, stabilit de mai mulţi ani în Germania.