Ovidiu Lipan Țăndărică a împlinit 71 de ani: „Ne-am născut ca să ne trăim viața, nu să murim deștepți”. Detalii despre femeia care îi e alături de 20 de ani

Celebrul Ovidiu Lipan Țăndărică a împlinit vârsta de 71 de ani. Cu ocazia zilei sale de naștere, el a vorbit despre viața sa, dar și despre femeia care îi este alături de mai bine de 20 de ani.

31 ian. 2024, 22:07
Ovidiu Lipan Țăndărică a împlinit 71 de ani: „Ne-am născut ca să ne trăim viața, nu să murim deștepți”. Detalii despre femeia care îi e alături de 20 de ani
Ovidiu Lipan Țăndărică a împlinit 71 de ani: „Ne-am născut ca să ne trăim viața, nu să murim deștepți”. Detalii despre femeia care îi e alături de 20 de ani

Ajuns la 71 de ani, Ovidiu Lipan Țăndărică spune solemn că nu are niciun regret și că a reușit să facă tot ce și-a dorit până la această vârstă. Pentru celebrul cântăreț și compozitor, vârsta este doar un număr, mai ales că pofta de viață încă îi este foarte mare.

Citește și: Ce ar schimba Ovidiu Lipan Țăndărică dacă ar putea da timpul înapoi: „M-am închis și am devenit mai pragmatic”

Confesiunile lui Ovidiu Lipan Țăndărică, ajuns la 71 de ani

Ovidiu Lipan Țăndărică a vorbit despre viața sa ca de film. A dat sfaturi pentru cei mai tineri, dar și pentru cei care vor să atingă culmile succesului, ca el.

Sincer să fiu, vârsta mea biologică nu are nicio legătură cu energia și cu dorința de a realiza lucruri pozitive. Noi ne-am născut ca să ne trăim viața, nu să murim deștepți. Trebuie să ne cuplăm la tot ce înseamnă universal și să învățăm să trăim toate momentele bulversante. După pandemie și tot ce se întâmplă în lume, în ultimii ani, există totuși liniște în România. Suntem un popor muncitor și vrem să facem lucruri bune, avem demnitate și coloană vertebrală.

Mă rog în fiecare zi pentru milostenia Domnului. Este frumos să ai speranță, să fii optimist, dar e bine să-l lași pe Dumnezeu să participe la ce ți-ai propus. Că de aici vin și depresiile. Noi trăim într-o viteză enormă, stabilitatea este foarte fragilă și asta induce stări depresive. Mai ales la generația nouă, unde nu se investește în cultură și în lucruri care ar ridica nivelul de trai. Eu visez să fiu sănătos”, a declarat artistul pentru Fanatik.

Artistul mărturisește că a fost o fire rebelă și nu știa cum să își gestioneze câștigurile la începutul carierei sale. Ovidiu Lipan Țăndărică mai spune că a avut o copilărie frumoaă și nu a simțit deloc constrângeri până în anul 1977.

Când eram tânăr, nu știam deloc să umblu cu banii, cum îi primeam, așa se duceau. Am fost un rebel și am cântat în formația Roșu și Negru de copil. Pe vremea aceea eram cuplați planetar la tot ce se întâmpla în perioada flower power. Până în 77 am avut o copilărie extraordinară, nu am simțit constrângeri. În adolescență cântam 3 luni jumătate la mare. Asta până în 74, 75 când a scos Phoenix albumul Cantafabule și am început să umplem stadioane. Cred că asta e harul meu de Vărsător, să creez o energie pozitivă peste tot”, și-a adus aminte Ovidiu Lipan Țăndărică.

El a fost căsătorit cu o nemţoaică, pe nume Sabina, care i-a dăruit un fiu, Alexander, dar mariajul lor nu a ţinut. Au divorţat şi au rămas în relații bune de dragul băiatului. De aproximativ 20 de ani, Ovidiu Lipan Țăndărică trăiește o poveste de dragoste discretă și își ține partenera ascunsă de ochii curioșilor. El a dezvăluit, însă, care sunt calitățile partenerei sale, avocat de profesie, care l-au făcut să o țină alături atât de mult timp.

Echilibrul este cea mai importantă calitate, de asta avem nevoie toți. Și este lângă mine atunci când mi-e greu. Este foarte necesar să ai pe cineva pentru tine. Eu nu am familia lângă mine de mulți ani, dar sunt un tip stabil. Soarta și viața m-au dus spr e niște schimbări”, a spus vedeta muzicii românești.

Citește și: Ovidiu Lipan Ţăndărică se căsătorește la 70 de ani. Cine e viitoarea sa soție