Ce ar schimba Ovidiu Lipan Țăndărică dacă ar putea da timpul înapoi: „M-am închis și am devenit mai pragmatic”

Ovidiu Lipan Țăndărică a împărtășit diferite experiențe de viață și le-a oferit câteva sfaturi tinerilor artiști și nu numai.

19 mai 2023, 20:05
Ce ar schimba Ovidiu Lipan Țăndărică dacă ar putea da timpul înapoi: „M-am închis și am devenit mai pragmatic”
Ovidiu Lipan Țăndărică, despre regretul vieții sale

Ovidiul Lipan Țăndărică a vorbit despre ce înseamnă să ai har pentru scenă, cum te naști cu el și nu îl înveți. Mulți artiști, din punctul său de vedere, aleg să își ascundă talentul, de teama atenției excesive.

„Dacă nu-ți dorești și n-ai exhibiționismul ăsta și n-ai dragul ăsta să ieși și nu simți din înăuntrul tău…mulți se ascund, mulți se ascund după instrument. Dacă nu o ai înnăscută…asta nu se învață. Creezi o forță, captezi publicul, din 200 de oameni simți că toți se uită la tine.

Aici e un fenomen, e o chestie foarte interesantă. Este o energie pe care o emani și aia ți se întoarce. Adică tu mai stai cu 20 pe scenă și nu-i vede nimeni. Îți creezi cu timpul o forță și o educație în a transmite încât se întoarce înapoi.

Citește și: Ritualul de purificare al lui Ovidiu Lipan Țăndărică recomandat atunci când suntem tensionaţi: „Te eliberezi de tot ce este lumesc şi te apropii de lumină”

Să-ți respecți ceea ce faci. Sinceritatea este primordială pe scenă. Dacă tu ai apărut acolo și vrei să păcălești, s-a terminat, sinceritatea este atunci când  trebuie să scoți din tine adevărul, să fii lumină, cu orice te-ai ocupa, când ești sincer se transpune”, a declarat Ovidiu Lipan Țăndărică, potrivit spectacola.ro.

Atunci când vine vorba despre lucrurile pe care le-ar schimba dacă ar putea da timpul înapoi, artistul s-a gândit la iubire și la gândurile pe care le avea în tinerețe în această privință.

„Eu aș schimba următorul lucru la mine. Mi-as dori ca atunci când primesc iubire, să fiu mai deschis, al această parte cu dragostea, de multe ori n-am vrut să fiu rănit și m-am închis și am devenit mai pragmatic. Și acolo lipsește ceva.

Citește și: Silvia Dumitrescu se menține într-o formă de zile mari, la 63 de ani. Care este secretul artistei: „Mă ajută să am un tonus de invidiat”

Și acum simt că dacă intra și falia aceea…sunt foarte sensibil și romantic…începi devreme, fete, muzică, ești îndrăgit și ceva în spate se aude „mă dacă mă părăsește”, „o să sufăr”, și asta mi-a făcut o barieră în a deveni treaz într-o relație, asta îmi lipsește acum.

Nici nu pot să beau măcar, vreau să fiu stăpân pe situație. E o caracteristică, aș fi vrut să simt că-mi dau libertatea să simt mai mult. Lipsește o părticică de ceva”, a mai spus artistul.