Ovidiu Lipan Ţăndărică face primele DEZVĂLUIRI despre DESPĂRŢIREA de mama copilului său

Maestrul Lipan Ţăndărică este unul dintre cei mai importanţi artişti ai României. Cum din păcate, la noi în ţară oamenii de valoare nu sunt preţuiţi aşa cum ar trebui, maestrul a fost nevoit să recurgă de-a lungul vieţii la anumite sacrificii, pentru a putea duce o viaţă normală şi lipsită de grija zilei de mâine. Cel mai mare sacrificiu al său a fost să renunţe la marea sa dragoste.

RomaniaTV.net
05 feb. 2015, 14:49

Puţini ştiu despre maestrul Ovidiu Lipan Ţăndărică că de-a lungul vieţii sale a făcut numeroase compromisuri pentru a se putea realiza în carieră. Unul dintre compromisuri este acela că a renunţat la marea sa iubire şi la fiul său.

Într-un interviu acordat celor de la ziarulring.ro, Ovidiu Lipan Ţăndărică a vorbit pentru prima dată foarte deschis despre relaţia de iubire pe care a avut-o cu mama fiului său şi despre cum este fiul său.

La mulţi ani, Ovidiu Lipan „Ţăndărică”. Maestrul a împlinit 61 de ani

„Ei i-a plăcut foarte mult de mine, la un concert al meu. Apoi am fost la ea, ne-am dat întâlnire în acelaşi oraş. De atunci am rămas împreună. După ce a terminat germanistica şi teologia, materie pe care a predat-o preţ de câţiva ani, am locuit în aceeaşi casă.

Aşadar, la 8 august 1988 m-am căsătorit cu o jurnalistă, în străinătate. Acum are trustul ei de presă, a fost şi redactor la un ziar important din Londra. Dincolo de asta, scrie cărţi de succes pentru copii. Acum… trăim despărţiţi. Eu am vrut neapărat să vin în ţară, iar ea a vrut să profeseze în continuare, având un status atât de bun în Germania. Nu a vrut să renunţe.

Cântă cu mai multe trupe în prezent. E un băiat plin de energie, are sânge românesc, cu toate că mama lui e nemţoaică. A prins foarte mult de la mine. E talentat şi îmi urmează paşii în cariera de muzician”, a declarat Ovidiu Lipan Ţăndărică.

Citeşte şi  OVIDIU LIPAN ŢĂNDĂRICĂ, prima reacţie după accidentare: „M-am umplut de sânge!”