Ovidiu Silaghi, transportat de urgență la spital. Fostul ministrul al Transporturilor s-a înecat cu usturoi

Ovidiu Silaghi, fost ministru al Transporturilor în Guvernul Victor Ponta, a ajuns din concediu direct la spital. Fostul demnitar s-a înecat cu o bucată de usturoi.

12 aug. 2021, 12:20
Ovidiu Silaghi, transportat de urgență la spital. Fostul ministrul al Transporturilor s-a înecat cu usturoi

Ovidiu Silaghi a trecut printr-un moment de cumpănă în noaptea de luni spre marți. Aflat pe litoral în concediu, fostul ministru al Transporturilor a fost transportat de urgenţă la spital după ce s-a înecat cu un căţel de ustoriu.

Potrivit ziare.com, Ovidiu Silaghi se simțea foarte rău, iar medicii au constatat că usturoiul rămăsese blocat în esofag.

Citeşte şi: 10 beneficii MIRACULOASE ale usturoiului. Punctul 6 te va convinge sa-l consumi ZILNIC

„I s-a făcut o endoscopie și a fost chemat de acasă medicul endocrinolog, care nu era de serviciu. A fost foarte multă agitație, dar și mobilizare. Domnul ministru a plecat pe picioarele lui după câteva ore”, a declarat un medic de la Spitalul de Urgență din Constanța pentru ziare.com.

Citeşte şi: Astaldi implicată în dosarul “Mită la CFR” a primit şi derulează contracte de peste un MILIARD de euro. Cum a ajuns compania din mituitor, martor în dosar?! Vizat de percheziţii, şeful firmei italiene a recunoscut şapte ani mai târziu că a dat bani negri pentru problemele din România, dar a rămas doar denunţător. Legătura dintre PNL şi comisioanele uriaşe