Ovidiu Tender rămâne în penitenciar. Are o condamnare de 12 ani şi 7 luni

Publicat: Joi, 16 Iulie 2015 22:53 // Actualizat: Joi, 16 Iulie 2015 23:42 // Sursa: romaniatv.net

Judecătorii au respins strămutarea dosarului Carom în care Ovidiu Tender a fost condamnat la 12 ani şi 7 luni de închisoare. Cererea de strămutare a fost depusă pe motiv că magistratul nu era compatibil să judece dosarul, iar condamnare ar trebui anulată.

Foto: cotidianul.ro

Avocaţii lui Ovidiu Tender au încercat să-i convingă pe judecătorii instanţei supreme că acea condamnare pe care omul de afaceri a primit-o este una nelegală şi că omul de afaceri este ilegală pentru că unul dintre judecătorii care au format completul de judecată nu era compatibil să judece acest dosar.

Înainte de a se pronunţa decizia de condamnare, Ovidiu Tender a formulat cerere de strămutare a dosarului şi de judecare a apelului la o altă instanţă, pe motiv că judecătorul Alexandru Mihai Mihalcea de la Curtea de Apel Bucureşti, care a intrat în cauză alături de colega sa Georgiana Tudor, nu este imparţial.

Ovidiu Tender a fost condamnat în 8 iunie la 12 ani şi 7 luni de închisoare, iar Marian Iancu a primit o pedeapsă de 14 ani de închisoare, în dosarul Carom, în care sunt acuzaţi de înşelăciune şi spălare de bani.
 
loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Ovidiu Tender Ovidiu Tender închisoare
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
17 iul 08:11
Răspunde | Votează email 0 email
magica doru
FOARTE BINE, DACA A FURAT SA PLATEASCA CONFORM LEGII
16 iul 23:12
...a fost depusă pe motiv că magistratul nu era compatibil să judece dosarul, iar condamnare ar trebui anulată. Citește mai departe…

...
16 iul 23:07
Votează email 0 email
...că magistratul nu era compatibil să judece dosarul, iar condamnare ar trebui anulată. Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
16 iul 23:01
...media="screen">
var td_blocks = []; //here we store all the items for the current page

//td_block class - each ajax block uses a object of this class for...
1
EUR
4.8127
RON
28 Feb
noapte 2 °
zi 11 °
Ultimele joburi adaugate
24 H