Ovidiu Zară candidează pe lista PRU pentru un loc în Parlamentul European

Ovidiu Zară candidează pe lista PRU pentru un loc în Parlamentul European. Jurnalistul şi-a anunţat înscrierea în PRU, partidul lui Bogdan Diaconu depunându-şi joi lista de candidaţi la Biroul Electoral Central. 

RomaniaTV.net
28 mart. 2019, 13:21
Ovidiu Zară candidează pe lista PRU pentru un loc în Parlamentul European

După modelul PSD şi PNL, care îi au pe lista de candidaţi pentru europarlamentare pe Carmen Avram, respectiv Rareş Bogdan, şi PRU a anunţat adeziunea şi candidatura unui jurnalist pe lista pentru un mandat în Parlamentul European. Este este vorba despre jurnalistul Ovidiu Zară.

„Dacă pot sa fac ceva pentru semenii meii, nu am să tac niciodată chiar dacă ar fi să plătesc eu pentru asta. Cred ca e momentul ca fiecare să spunem ce gândim din suflet. Avem caracter, caracterul e caliatea esentiala a unui politician”, a spus Ovidiu Zară.

„Partidul România Unită s-a înscris azi oficial în cursa europarlamentară. Va fi o bătălie între dintre statele naționale și globalizare. Alegătorii europeni sunt chemați să decidă dacă Bruxelles este capitala unei uniuni de state suverane sau Înalta Poartă a Europei. (…) Suntem singurul partid naționalist din România înscris în această competiție. Ne bazăm pe toți cei care au înțeles că reprezentarea României nu se face în genunchi. Vrem este să rămânem suverani în UE. Vrem eliminarea dublului standard din toate punctele de vedere și vrem subvenții egale cu cele din vest pentru agricultorii români, care primesc subvenții cu 40% mai mici. UE trebuie să fie un izvor de echitate, nu pentru sursă de profit pentru unii, iar noi – piață de desfacere’, a scris Bogdan Diaconu.