Oxi de la Chefi la cuţite, dezvăluiri neaşteptate din culisele emisiunii. Ce nu se vede la TV: „Sunt şi părţi care nu s-au dat”

Oxi de la Chefi la cuţite, dezvăluiri neaşteptate din culisele emisiunii. Fosta concurentă a povestit tot ce s-a întâmplat la emisiune, după ce s-a revoltat pe mai multe aspecte.

03 feb. 2023, 10:23
Oxi de la Chefi la cuţite, dezvăluiri neaşteptate din culisele emisiunii. Ce nu se vede la TV: „Sunt şi părţi care nu s-au dat”
Oxi de la Chefi la cuţite, dezvăluiri neaşteptate

Oxi de la Chefi la cuţite, dezvăluiri neaşteptate din culisele emisiunii. Fosta concurentă a demontat acuzațiile care i s-au adus pe motiv că ar fi sabotat emisiunea. Aceasta a făcut un live pe pagina sa de TikTok, unde a explicat totul pas cu pas.

Citeşte şi: Tragedie la „Chefi la Cuţite”. Dumitru Pop Tincu, maestrul popular de la Cimitirul Vesel din Săpânţa, a murit după ce a luptat cu o boală gravă

Oxi de la Chefi la cuţite, dezvăluiri neaşteptate din culisele emisiunii

Sunt și părți care nu s-au dat. Nu mi-aș fi ales echipa, aș fi făcut la fel ca Adrian. Manciu a tăiat carnea foarte groasă, peștele era crud. Florin se duce probează, spune pe interviu că inelele alea nu se pot face pentru că aluatul era prea moale. Când Ștefania a văzut că e prea moale, a început să plângă. M-am dus să încerc, gata, Oxi s-a dus să saboteze. L-am rugat pe Manciu să nu mai țipe la mine.

Când am spus de regie, m-am referit la mine, că am spus ce am simțit. Dar nu confundați regia cu montajul. În montaj nu au cum să bage tot, bagă nucleul. Că altfel nu ar fi două ore jumate, ar fi 10 ore.

M-am dus cu Raluca în spate, am încercat să o calmez, dar asta nu s-a mai dat. Raluca nu știe să își folosească tonul. Dacă aș fi vrut să sabotez, aș fi sabotat. Jurații nu au găsit nimic suspect în farfurie. Multe elemente au fost făcute de mine. Florin a făcut peștele, iar peștele a fost negătit. Vita a fost gătită bine, dar tăiată prea groasă. Florin are voie să se miște lent, Oxi nu.

Farfuriile de desert erau efectiv… total alandala. Am încercat să fiu calmă, puteam să îmi dau tunica și să plec. Fix sentimentul ăsta îl aveam când veneau oamenii și țipau la mine. Voi cumva ați plănuit asta cu o seară înainte de ați schimbat meniul și tot?

Ok, chestia asta prinde, scandal, înțeleg. Dar eu nu am sabotat. Eu eram plânsă pe interviuri, am plâns extrem de mult. Am avut o petrecere după și nu m-au băgat în seamă. Au venit alți oameni și mi-au spus că sunt ok, să nu mă schimb. Voi gândiți ce vreți, eu nu mai vreau să fac parte din nicio știre. Nu arunc cu hate nici în Antena 1, nici în Chefi la Cuțite.

La jumătatea emisiunii am vrut să plec, nu din cauza Antena 1, prietena mea a avut un accident. Nu eram în apele mele de ceva timp, mă simțeam prost.

Nu știam ce vorbesc colegii de mine. Acum pe bune, eu n-am vorbit niciun coleg de rău. Pur și simplu am rămas mască și eu! Ei se mâncau între ei, în interviuri, apoi ieșeau împreună”, a povestit Oxi de la Chefi la Cuțite, într-un live pe contul ei de TikTok.