Florica Boboi a decis! Ce va face cu premiul de 30.000 de euro câștigat la „Chefi la Cuțite”

Florica Boboi, marea câștigătoare de la "Chefi la Cuțite", a decis pe ce va cheltui premiul de 30 de mii de euro.

03 dec. 2022, 14:56
Florica Boboi a decis! Ce va face cu premiul de 30.000 de euro câștigat la „Chefi la Cuțite”

Florica Boboi a devenit cunoscută de o țară întreagă după participarea și chiar câștigarea „Chefi la Cuțite„. Totul în viața ei s-a schimbat de când a luat decizia de a participa la această competiție culinară, doar persoanele apropiate au rămas aceleași.

Acum, după ce a câștigat concursul, Florica Boboi are planuri mari pentru viitor. Își dorește să deschidă o sală de evenimente, dar să se ocupe și de copiii ei, să le facă toate poftele și să aibă grijă să fie fericiți.

„Cred că o să le cumpăr copiilor ceva. Sunt foarte fericiți și mândri, apoi o să încerc să îmi deschid o sală de evenimente. O să investesc puţin în ce vreau să fac, o să-mi deschid o sală la Paris. Am văzut că mă cam alergau oamenii să facă poze cu mine. Mă simt așa.. parcă puțin ciudat, nu sunt obișnuită.”, a spus Florica Boboi.

„Chefi la Cuțite a avut finala” joi, pe 1 Decembrie, iar Florica Boboi a fost declarată fericita câștigătoare. Alături de ea, în finală, au fost Adrian Stroe, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu, Raluca Todea, din echipa lui Florin Dumitrescu și Florica Boboi, din echipa lui Sorin Bontea, au fost cei trei finaliști.

”M-am simțit la fel ca atunci, seara, foarte emoționată. Am fost aici și cu Raluca și cu Adrian și cu ceilalți din echipa roz și cu Manciu, cu Titus, Ștefania, ne-am uitat împreună la finală. Emoțiile au fost foarte mari, știți bine că nu se aștepta nimeni. Sunt fericită şi mulţumesc echipei că mi-a fost alături. Nu mă gândeam nici să ajung în echipe, dar să ajung să şi câştig. Niciodată în viața mea nu m-am așteptat să câștig eu”, a spus Florica Boboi.

Sorin Bontea, în culmea fericirii după terminarea Chefi la Cuțite: ”Florica Baboi este o lecție. Să mergi mai departe”

Sorin Bontea este în extaz după ce concurenta sa, Florica Baboi, a fost aleasă câștigătoarea celui de-al zecelea sezon al show-ului Chefi la cuțite și a intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro.

Marele premiu al sezonului 10 Chefi la Cuțite a fost câștigat tot de o femeie, după ce în sezonul al nouălea, trofeul a fost ridicat de Narcisa Birjaru, finalista din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu.

”Florica Baboi este o lecție. O lecție despre ce înseamnă să muncești, să tragi pentru cee ace își dorești, să mergi mai departe chiar dacă uneori mai cazi. A fost o surpriză și pentru mine. Sunt fericit pentru ai mei! Mă bucur că am reușit să ajung la a cincea victorie. Ca de fiecare dată, premiul este al echipei! Felicitări, Flori! Bravo, copiii mei! Sunt mândru de voi!”, a transmis Sorin Bontea.