Ozana Barabancea are o relaţie secretă?! Cântăreaţa a scăpat „porumbelul” în direct: „Da, sunt fericită”

Ozana Barabancea este o femeie multi-talentată şi, pe lângă muzică, artista mai are şi alte pasiuni. Vedeta are o colecţie impresionantă de ii şi, pentru că le iubeşte, a realizat şi câteva creaţii impresionante. Totodată, cântăreaţa a dezvăluit cum stă treaba în viaţa sa intimă.

RomaniaTV.net
26 mai 2017, 07:25
Ozana Barabancea are o relaţie secretă?! Cântăreaţa a scăpat „porumbelul” în direct: „Da, sunt fericită”

Jurata emisiunii „Te cunosc de undeva” îşi pune amprenta în fiecare spectacol al său şi ştie cum să îşi împartă cele două mari talente ale sale. Vedeta îşi va îmbrăca orchestra în iile pe care chiar ea le face. Ozana Barabancea deţine nu mai puţin de 180 de ii, dar nu a vrut să dezvăluie care a fost cea mai scumpă dintre ele.

Cât despre cum stă cu iubirea, vedeta nu a vrut să spună prea multe, însă a strigat tare şi răspicat: „Da, sunt fericită”. Întrebată de Rocsana Marcu la „Agenţia VIP” dacă reuşeşte să fie împlinită şi aşa, singurică, atunci Ozana Barabancea s-a dat de gol.

Citeşte şi Ozana Barabancea s-a cântărit şi a anunţat câte kilograme are. „Restul e talent”

„Dar de unde ştii tu că sunt singură?” a sărit Ozana Barabancea imediat, dar fără să dea mai multe informaţii, indiferent cât au încercat prezentatorii să scoată de la ea detalii.

Ozana Barabancea s-a născut pe 4 octombrie 1969, în Bucureşti. Ea e o profesoară de canto și solistă română de jazz, personalitate TV și membră a juriului show-urilor de televiziune „Splash! Vedete la Apă⁠” și „Te cunosc de undeva!”, difuzate pe Antena 1. Ozana Barabancea are doi copii împreună cu Sorin Terinte, pe Andrew şi pe Gloria. Artista şi Sorin Terinte au divorţat în 2004.