Ozana Barabancea, în faliment. Jurata de la „Te cunosc de undeva” ar fi ajuns la fundul sacului

Ozana Barabancea, în faliment. Criza provocată de noul coronavirus se pare că a afectat-o și pe jurata de la ”Te cunosc de undeva”, care ar fi ajuns la fundul sacului. Artista a fost nevoită să ia decizii radicale şi a demarat procedura de insolvență a firmei sale.

11 dec. 2020, 09:37
Ozana Barabancea, în faliment. Jurata de la „Te cunosc de undeva” ar fi ajuns la fundul sacului
Ozana Barabancea, în faliment.

Ozana Barabancea, în faliment. Firma pe care vedeta o deține de aproximativ 13 ani, ce are ca obiecte de activitate interpretarea artistică și spectacolele ar fi înregistrat pierderi în ultima perioadă, fapt ce ar fi determinat-o pe jurată să demareze procedura de insolvență.

Citeşte şi: Ozana Barabancea, hărţuită de o fană. Vedeta a mers de urgenţă la poliţie: „E instigare la ură, e blasfemie”

Recent, Ozana Barabancea ar fi înregistrat o acțiune, pe rolul Tribunalului București, ce are ca materie  – faliment și obiect cererea debitorului art. 66 din Legea nr.85/2014, scrie Cancan.ro.

Admite cererea debitoarei S.C. Ozana Media S.R.L. În temeiul art. 145 alin. 1 pct. A) lit. a) rap. la art. 66 alin.1 şi art. 71 alin. 1 din Legea nr. 85/2014 privind procedura insolvenţei, dispune intrarea în faliment prin procedura simplificată a debitoarei.

În temeiul art. 85 alin. 4 şi art. 145 alin. 2 din lege ridică dreptul de administrare al debitoarei şi dispune dizolvarea societăţii debitoare. Dă dispoziţie tuturor băncilor la care debitoarea are disponibil în conturi să nu dispună de acestea fără un ordin al judecătorului sindic sau al lichidatorului, obligaţia de înştiinţare a băncilor revenindu-i lichidatorului.

Citeşte şi: Primele imagini cu Ozana Barabancea, după ce s-a vindecat de coronavirus. Cum arată acum jurata de la Te cunosc de undeva

Ozana Barabancea, în faliment

Dispune sigilarea bunurilor din averea debitoarei, în sarcina lichidatorului judiciar. Fixează termenul limită pentru înregistrarea cererii de admitere a creanţelor asupra averii debitorului la data de 19.01.2021. Fixează termenul limită pentru verificarea creanţelor, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului preliminar al creanţelor la data de 26.01.2021.Fixează termenul pentru definitivarea tabelului definitiv al creanţelor la 09.02.2021. Fixează data primei şedinţe a adunării creditorilor la data de 28.01.2021. Numeşte în calitate de lichidator judiciar pe SCP PDA Insolvency S.P.R.L., care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art. 64 din lege, cu o remuneraţie de 5.000 lei din averea debitoarei. În temeiul art. 147 alin. 1 din Legea nr. 85/2014 dispune ca lichidatorul judiciar să efectueze notificările prevăzute de art. 99, art. 100 şi art. 76.Pune în vedere lichidatorului judiciar ca notificările transmise creditorilor să cuprindă solicitarea de comunicare a declarațiilor de creanţă atât în format scriptic (hârtie), în 2 exemplare la grefa Secţiei a VII-a Civilă a Tribunalului Bucureşti, cât şi în format electronic (…).Pune în vedere lichidatorului judiciar să înceapă în 60 de zile de la data deschiderii procedurii, procedura de inventariere a bunurilor debitoarei, să întocmească şi să depună la dosar, în termen de 40 de zile de la desemnare, raportul prevăzut la art. 97. Pune în vedere lichidatorului judiciar să depună lunar la dosar raportul prevăzut de art. 59 alin. 1 din Legea nr. 85/2014. Fixează termen pentru continuarea procedurii la data de 23.03.2021 – ora 11.00. Executorie. Cu drept de opoziţie în termen de 10 zile de la notificare. Cu drept de apel, în termen de 7 zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a VII-a Civilă. Pronunţată în şedinţă publică

”, se arată în decizia magistraților.