Ozana Barabancea, hărţuită de o fană. Vedeta a mers de urgenţă la poliţie: "E instigare la ură, e blasfemie"

Publicat: Duminică, 23 August 2020 18:11 // Actualizat: Duminică, 23 August 2020 18:11 // Sursa: romaniatv.net

Ozana Barabancea le-a povestit recent prietenilor virtuali cum a fost hărţuită de o fană pe unul dintre conturile sale de socializare. Vedeta a luat măsuri în acest sens şi a mers la poliţie, unde a făcut o sesizare pentru a găsi persoana respectivă.

Eu am fost abordată de o persoană acum două săptămâni, cred ca era o puștoaică, ce și-a manifestat dorința de a mi face o pagină de fani. Eu am refuzat-o! A devenit agresivă și mi-a tot scris de pe 7-9 conturi! Am apucat să i le raportez la timp! Apoi și-a facut cont cu numele meu pe Tik Tok! Apoi, aici a făcut tot felul de grupuri în care eu sunt ținta miștourilor ei!

Cred că acest comportament e de la Pandemie, încerc să-i găsesc o scuză, dar cred că e imposibil! Am simțul umorului și țin la glumă, dar asta e instigare la ură, e blasfemie și mi-a pierit orice zâmbet. Am făcut sesizare la poliție și vor fi identificate toate I.P.urile și toți vor răspunde in fața legii, a scris Ozana Barabancea pe contul ei de Instagram.

În urma sesizărilor făcute de către Ozana, Poliția a luat măsuri. Toate adresele de IP vor fi analizate, iar vinovații vor plăti pentru ceea ce au încercat să facă. Fanii vedetei sunt alături de ea și speră ca vinovații să apară cât mai curând.

Citeşte şi: Ce a făcut Alina Puşcaş, după ce a fost vindecată de coronavirus şi a plecat din spital: "Am profitat din plin"

Ozana Barabancea a fost infectată cu coronavirus

Vedetele Antenei sunt extrem de panicate, după ce câteva dintre ele au fost testate pozitiv cu noul coronavirus. Printre ele se numără Marcel Pavel, Andrei Ştefănescu, dar şi Ozana Barabancea. 

Ironia sorţii face ca fix Ozana, juratul emisiunii "Te cunosc de undeva", să fie infectată cu Covid-19, deşi până acum posta mesajul "Covid nu există", într-o formă sau alta.

"Rugăciune pentru uşurarea sufletului la întristări, spaimă, gânduri şi vise urâte care îl tulbură pe om (din psalmii lui David) Dumnezeule, întru numele Tău mântuieşte-mă şi întru puterea Ta mă judecă. Dumnezeule, ascultă ru­gă­ciu­nea mea, pleacă urechea Ta la graiurile gurii mele. Ia aminte spre mine şi mă ascultă, că m-am mâhnit întru îngrijorarea mea şi m-am abătut. Inima mea s-a tulburat întru mine şi frica morţii a căzut asupra mea.

Temere şi cutremur au venit peste mine şi întunericul m-a acoperit. Doamne, Dumnezeul mântuirii mele, ziua am strigat şi noaptea înaintea Ta. Să ajungă până la Tine rugă­ciu­nea mea, că s-a umplut de rele sufletul meu şi viaţa mea de iad s-a apropiat! Miluieşte-mă, Doamne, că ne­pu­tincios sunt! Vindecă-mă, că s-a tulburat foarte su­fle­tul meu. Ostenit-am întru suspinarea mea. În toate nop­ţile îmi stropesc patul cu lacrimile mele şi în ele îmi scald aşternutul. Pentru ce eşti mâhnit, suflete al meu, şi pentru ce mă tulburi? Nădăjduieşte spre Dumnezeu şi mă voi mărturisi Lui, mântuirea feţei mele şi Dumnezeul meu", a scris Ozana pe Internet.
loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Instagram Ozana Barabancea ozana barabancea hartuita pandemie coronavirus
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8744
RON
Ultimele joburi adaugate
24 H