Ozana Barabancea riscă să rămână fără job. Totul are legătură cu tragedia de la Colectiv

Ozana Barabancea se află în mijlocul unui scandal, după ce a jignit toate persoanele implicate în tragedia de la Colectiv. Când toată ţara se afla în doliu şi îşi plângea morţii, Ozana Barabancea scria mesaje dure pe contul ei de Facebook. Pentru că gestul ei a fost unul extrem de insensibil, nu doar colegii de breaslă şi fanii au sancţionat-o dur, dar şi şefii trustului Intact, care se gândesc să o dea afară de la emisiunea "Te cunosc de undeva", unde este jurat.

RomaniaTV.net
12 nov. 2015, 09:37
Ozana Barabancea riscă să rămână fără job. Totul are legătură cu tragedia de la Colectiv

Dacă majoritatea artiştilor şi-au amânat concertele şi au ţinut momente de reculegere pentru cei care şi-au pierdut viaţa în urma tragediei de la Colectiv, iar alţii s-au implicat în acţiuni umanitare, Ozana Barabancea însă a şocat pe toată lumea cu un mesaj dur pe contul de Facebook.

Imediat după ce mesajul juratei de la „Te cunosc de undeva” a devenit viral pe Internet, toţi fanii acesteia au criticat-o dur. Cel mai aspru mesaj a venit însă din partea lui Cheloo, care şi el a făcut un gest la fel de extrem în trecut, dar care şi-a învăţat lecţia.

Potrivit WoWBiz.ro, Ozana Barabancea, vedeta ar risca să rămână fără job, dacă şefii săi vor ţine cont de scandalul iscat.

„Ceea ce a făcut e o mare gafă, nu cred că se pune problema de vreo amendă…nu s-a auzit nimic. Însă nu m-ar mira să-şi piardă locul ca jurat, că e vedetă a trustului. Trustul respectiv s-a implicat foarte mult în campanii, a ajutat oamenii dupa această nenorocire…

Pe de altă parte, săptămâna trecută s-a filmat semifinala de la „Te cunosc de undeva”, iar Ozana a fost prezentă. Săptămâna viitoare se filmează finala, nu cred că o vor schimba dacă e finala. Poate pe viitor să se ia vreo decizie în acest sens”. au declarat surse din anturajul Ozanei Barabancea.

Citeşte şi  Ozana Barabancea, mesaj halucinant pe Facebook: „S-a murit în colectiv. Promovau o schizofrenie mentală”