Ozzy Osbourne, cum nu l-ai mai văzut. Ce look a afişat rockerul la un eveniment monden FOTO

Ozzy Osbourne nu renunţă la ochelarii de soare decât atunci când este pe scenă şi când ochii îi sunt acoperiţi cu machiaj. În rest, rockerul poartă în permanenţă ochelarii săi rotunzi, "stil John Lennon". Totuşi, la o petrecere organizată de o cunoscută personalitate din California pentru vizionarea premiilor Grammy, Ozzy a afişat un look total neobişnuit.

RomaniaTV.net
12 feb. 2013, 12:35
Ozzy Osbourne, cum nu l-ai mai văzut. Ce look a afişat rockerul la un eveniment monden FOTO

Prezenţi la petrecerea lui Lucian Grange, organizată cu ocazia galei Grammy, Ozzy Osbourne şi soţia sa, Sharon, au fost, cu siguranţă, senzaţia serii. Deşi au 64, respectiv 60 de ani, cei doi par că au oprit timpul în loc. Cu chipuri radioase şi lipsite de prea multe riduri, cei doi au reuşit să capteze toată atenţia la petrecere.

Sharon Osbourne a jurat că nu va mai face vreo intervenţie chirurgicală, considerând că dubla mastectomie, suferită după ce unul dintre implanturile cu silicon i-a explodat, dar şi pentru a preveni cancerul la sân, este suficientă. Pentru Ozzy, însă, pare tot mai greu să se ţină departe de cabinetul chirurgului plastician.

Am făcut un lifting facial şi o rinoplastie. Mi-au redat încrederea în mine. Cred cu tărie că dacă te uiţi în oglindă şi tot ce poţi vedea este o bărbie dublă şi un nas mare, iar dacă le-ai tăia, ţi-ar face viaţa mai uşoară, poţi să o faci. Dar, la fel ca la tatuaje, dacă ţi-ai făcut unul, îl faci şi pe al doilea, şi pe al treilea„, spune Ozzy Osbourne, bunicul a cinci nepoţi.