Ozzy Osbourne, declaraţii cutremurătoare după ce a fost diagnosticat cu Parkinson: „Nu cred că voi mai trăi mult”

Ozzy Osbourne, în vârstă de 71 de ani, nu crede că va mai trăi mult după ce a fost diagnosticat cu boala Parkinson. Rockerul britanic a suferit multiple probleme de sănătate în ultimul an, culminând cu faptul că a fost diagnosticat cu Parkin 2, o formă de Parkinson.

RomaniaTV.net
01 feb. 2020, 15:02
Ozzy Osbourne, declaraţii cutremurătoare după ce a fost diagnosticat cu Parkinson: „Nu cred că voi mai trăi mult”

Într-un nou interviu, legenda Black Sabbath a declarat că nu va mai trăi mult, însă nu este îngrijorat în acest sens. „Dacă mă gândesc vreodată când îmi va sosi ceasul? Mă gândesc mereu la asta, dar nu-mi fac griji. Ni se va întâmpla tuturor. Nu sunt fericit, pentru nu sunt sănăstos şi nu cred că voi mai trăi mult„, a declarat Ozzy Osbourne.

În 2019, Ozzy a suferit de mai multe boli și accidente, fiind internat la spital din cauza pneumoniei. Apoi, a suferit o căzut în locuința sa din LA, dislocându-i tijele de metal din coloana vertebrală care i-au fost introduse după un accident cu bicicleta în 2003.

M-am dus noaptea la baie, mi-am pierdut echilibrul și am căzut pe față. Știam că este rău, credeam că sunt paralizat, așa că, foarte calm, am spus: Sharon, nu mă pot mișca. Cred că mi-am rupt gâtul. A chemat de urgenţă o ambulanță”, spunea Ozzy pentru Daily Mail.

A suferit trei operaţii în toamna anului trecut

Ozzy a suferit trei operaţii în toamna anului trecut şi a fost nevoit să îşi petreacă Crăciunul departe de Sharon și de fiica lui, Kelly, deoarece medicii l-au sfătuit că nu este bine să zboare în Marea Britanie.

Mi-am petrecut sfârşitul de an întins pe pat, mă simţeam rău şi îmi spuneam: Sunt mort, s-a terminat. Acesta a fost cel mai groaznic an din viața mea„, a mai spus rockerul.

Artistul, în vârstă de 71 de ani, susține că va merge în luna aprilie în Elveția pentru a cere opinia unui specialist în boala Parkinson. „În aprilie vom merge la un specialist în Elveţia, care se ocupă de îmbunătăţirea sistemului imunitar. Vom merge oriunde putem pentru a găsi soluții. Suntem norocoși că ne permitem să facem asta”, a replicat Sharon Osbourne, soția lui Ozzy.