Ozzy şi Sharon Osbourne divorţează. Cum arătau acum 31 de ani, la nunta făcută în Hawaii FOTO

Ozzy Osbourne şi soţia sa, Sharon, s-au bucurat, în ultimii ani, de o popularitate de nedescris, mai ales după ce, împreună cu copiii lor, Kelly şi Jack, au fost protagoniştii unui reality-show difuzat de MTV. Simpatici şi nonconformişti, cei doi s-au schimbat însă foarte mult faţă de acum 31 de ani, când s-au căsătorit. Iar schimbările i-au adus acum în pragul divorţului, cu toate că mariajul lor a rezistat unor perioade mult mai grele.

RomaniaTV.net
16 apr. 2013, 15:24

Ozzy Osbourne şi Sharon s-au căsătorit în urmă cu 31 de ani, în Hawaii, şi de atunci au fost de mai multe ori în prag de divorţ, însă nimic nu părea de netrecut pentru cei doi. Dragostea care i-a făcut să treacă peste problemele cauzate de abuzul de alcool şi droguri, de episoadele violente ale Prinţului Întunericului, care în 1989 a fost chiar la un pas să o stranguleze pe Sharon, după ce consumase patru sticle de votcă, nu mai pare suficient de puternică pentru a-i face să treacă peste „înstrăinarea” care s-a instalat în cuplul lor de când Sharon a câştigat enorm la capitolul popularitate.

Potrivit tabloidelor, Sharon şi Ozzy Osbourne s-au separat de trei săptămâni şi, deşi locuiesc la cinci minute distanţă unul de altul, nu s-au mai văzut deloc în ultima perioadă.