(P) A apărut Samsung Galaxy Note 8.0. Vezi ce aduce noua tabletă

evoMAG, unul dintre cele mai mari magazine online din România, a adus în ofertă noua tabletă Samsung Galaxy Note 8.0, prezentată anul acesta în cadrul Mobile World Congress de la Barcelona.

RomaniaTV.net
22 mai 2013, 10:00
(P) A apărut Samsung Galaxy Note 8.0. Vezi ce aduce noua tabletă

Tableta deşi este în clasa de dimenisiune mică, cu un preţ foarte accesibil, are specificaţiile tehnice ce o fac să concureze cu cele mai scumpe tablete şi este făcută să răspundă nevoilor şi celor mai exigenţi consumatori.

Dispozitivul intrat recent în oferta evoMAGdispune de un procesor quad-core de 1.6 Ghz, o memorie RAM de 2GB, o memorie internă ce poate ajunge până la 32GB la care se mai poate adăuga un card micro SD de 64 GB.

Ecranul este unul de 8 inci cu o rezoluţie generoasă de 800 x 1280 de pixeli ce permite redarea conţinutului video la o calitate de excepţie. Tableta mai vine cu difuzoare stereo încorporate, o cameră principală de 5 megapixeli şi una frontală de 1.3 megapixeli, foarte utile atunci când foloseşti servicii de video call precum Skype sau Yahoo Messenger.

Poate cea mai importantă caracteristică a noului Note 8.0 este bateria de 4.600 de mAh ce îţi asigură o autonomie de lucru de 14 ore. 

Tableta o poţi achizţiona din evoMAG la preţuri foarte competitive ce încep cu 1.799 lei. Pe lângă acestea, aveți posibilitatea de vă bucura de produsele dorite, beneficiind de plata în rate fără dobândă, pentru plata integrala a ratei lunare, prin Card Avantaj.

 evoMAG se află de opt ani pe piaţa din România, fiind unul dintre magazinele cu cel mai mare ritm de creştere al business-ului.