(P) Cum poţi câştiga automat o excursie la munte dacă îţi cumperi o tabletă sau un smartphone

evoMAG, unul dintre cele mai mari magazine online din România, a lansat o promoţie prin care câştigi automat o vacanţă la Moeciu dacă îţi cumperi o tabletă sau un smartphone.

RomaniaTV.net
30 mai 2013, 03:31
(P) Cum poţi câştiga automat o excursie la munte dacă îţi cumperi o tabletă sau un smartphone

Promoţia este desfăşurată împreună cu braşovenii de la Allview, iar pentru a câştiga trebuie să cumperi unul dintre cele două terminale P4 Duo şi P6 Stony sau una dintre cele două tablete Alldro Speed Duo şi Alldro Speed Quad.

Preţurile terminalelor variază între 899 de lei şi 1.299, preţuri reduse de cei de la evoMAG cu până la 100 de lei faţă de oferta anterioară.

Telefoanele sunt dotate cu procesoare dual-core de 1 Ghz, memorie internă de 4GB, modul 3G şi camere de 8 megapixeli. Cele două tablete care intră în promoţie vin cu procesoare ARM Cortex duo şi quad-core, iar memoria internă este de 16 GB pentru ambele dispozitive.

Aveți posibilitatea de vă bucura de produsele dorite, beneficiind de plata în rate , fără dobândă, pentru plata integrală a ratei lunare, prin Card Avantaj.

evoMAG se află de opt ani pe piaţa din România, fiind unul dintre magazinele cu cel mai mare ritm de creştere al business-ului.